Lue keskustelun säännöt.
Mitä tehdä kaikista noista raparpereista?
Kommentit (2)
HELPPO (RAPARPERI)PIIRAKKA
1 muna
3 dl sokeria
3,5 dl kermamaitoa
6 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
100 g voisulaa
Pinnalle:
raparperipaloja tai marjoja, sokeria
Sekoita muna ja sokeri. Lisää kermamaito ja vehnäjauho-leivinjauheseos ja viimeksi voisula. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Ripottele pinnalle raparperit tai marjat. Sokeria ( ja kanelia ) voi ripotella raparperin päälle. Kypsennä noin 200 asteessa 20-30 minuuttia. Leikkaa kypsä ja jäähtynyt piirakka neliöiksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pilko ja laita hieman sokeria päälle. On sitten myöhemminkin käyttöä..