Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

MIksi mun PANNUKAKKU ei koskaan onnistu????????????????

Vierailija
28.02.2006 |

Se on aina liian ohutta, kuivaa ja lättänää!!! Olkaa kiltit ja antakaa joku pannariohje laskiaisen kunniaksi, mikä varmasti onnistuu!! Ja saa olla iso taikina, haluan paksun pannarin enkä ohutta savikiekkoa....



Olen yrittänyt ainakin viitta eri ohjetta muttei koskaan onnistu. :(

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
28.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset


4 dl jauhoja

1,5 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

1 tl leivinjauhetta

1 tl suolaa

2 munaa

8 dl maitoa

100 g margariinia, sulatettua



voitele pelti tai laita leivinpaperi



200 astetta, noin 30-45 min (riippuu uunista)



valmis, kun pinta vaalean ruskea.

mieluummin vähän raaka, kun liian paistunut!

Vierailija
2/5 |
28.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

millä perusteella on takuuvarma...? :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
28.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

5 kananmunaa

5dl maitoa, 4dl jauhoja joukkoon, tl suolaa, 4rlk öljyä ja lopuksi vielä 5dl maitoa.



Turvota 1-2 tuntia, paista 250 asteessa noin puoli tuntia.. Taikina on tosi liru, mutta lopputulos on mieletön, ei pellillä meinaa pysyä..

Vierailija
4/5 |
28.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
5/5 |
28.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen aina taikinan litrasta maitoa. Ei tule kovin paksu 60 cm leveässä uunissa, muttei ihan littanakaan. Minusta ihan sopiva.



Lisää makua pannariin saa laittamalla taikinan joukkoon puuronjämät tai vaikka tekemällä mikrossa puuroa yhden hlön annoksen mistä hiutaleista tahansa.



1 l maitoa

4 dl jauhoja (voi laittaa muutakin kuin vehnäjauhoja)

3 munaa



225 C keskitasolla kunnes pinta on kauniin värinen. On sisältä löysä heti paistamisen jälkeen, mutta kiinteytyy jäähtyessään.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän viisi