Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Tuossa vihreässä Jozon mineraalisuolassa saisi lukea " huonoa suolaa"
05.05.2006 |
Grrrr.... Ostan aina välillä vahingossa sitä, kun en muista mikä on hyvää ja mikä huonoa. Tuota suolaa laitettava tuplamäärä normaaliin suolaan verrattuna ja silti ruoka maistuu suolattomalta. Taas kiukuttaa!!!!!!!!
Kommentit (3)
Ruususuola maistuu parhaalta ja on myös terveellisempi vaihtoehto kuin tavallinen riisuttu ja käsitelty suola. Sitä saa esim ryytihyppysestä jolla on myös nettikauppa. Googlaile jos kiinnostaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jolloin se maistuu paremmin ja sitä tarvitaan vähemmän.
Alue: Aihe vapaa
Kunnon merisuolassa on vaihteleva koostumus niitä kloridin kanssa sidoksissa olevia aineita ja ne antavat vaihtelevaa makua ruokiin.
Itse keitän pastankin tav. merisuolassa ja mikäli tarvisten ruokaan " jäävää" suolaa, niin siihen on parasta jozon gourmetsuola, joka on aina erityisen hyvälaatuista merisuolaa.
Heitä vuosisuolasi mäkeen ja astu uuteen aikaan.