Paras yhdistelmä täytekakun täytteeksi? Vinkkejä?
Kommentit (11)
Väliin sitten melkein mitä tahansa, mutta jos lisänä kermassa on myös rahkaa, lopputulos on raikas ja hyvä :)
tai mustikka-kerma-banaani-tuorejuustoa, yhdistettynä suklaiseen kakkupohjaan.
marjat raikastavat.
Alimpaan kerrokseen kostutus maidolla, päälle hilloa, kerros digestivekeksitahnaa (keksejä kulhoon, päälle maitoa ja möyhennä tahnaksi), banaanin siivuja, kermaa. Keskikerrokseen kostutus maidolla, päälle hilloa, persikan siivuja ja vaniljarahkaa. Päällimmäiseen kerrokseen normaalia kermaa ja mansikoita/vadelmia/suklaarouhetta.
Rouhi 1pss ranskanpastilleja, sekaan kerma + rahka ja pari rks sokeria.
Joka väliin 1dl vadelmahilloa + tämä täyte. Juuri sopivan makeaa,raikasta eikä imelää, ja kaikki jaksaa aina kehua vaikka on aika helppo ja yksinkertainen. Kannattaa kokeilla!
Mulla jää rahkaa sisältävät kakut syömättä.
Alimpaan kerrokseen kostutus maidolla, päälle hilloa, kerros digestivekeksitahnaa (keksejä kulhoon, päälle maitoa ja möyhennä tahnaksi), banaanin siivuja, kermaa. Keskikerrokseen kostutus maidolla, päälle hilloa, persikan siivuja ja vaniljarahkaa. Päällimmäiseen kerrokseen normaalia kermaa ja mansikoita/vadelmia/suklaarouhetta.
Tää kuulosti hyvältä! Tuota digestivejuttua en ole kuullutkaan, miltä se maistuu? Muuta kuin hyvältä ;)
-kaupan "valmis" vaahdot esim. vadelma ja nougat IHANIA ja HELPPOJA
-Hillo + kermaviili (kantsii kokeilla)
- vaniljarahka
- Aprikoosi hillo (aika harva ihminen allerginen aprikoosille!)
- pakastemarjoista tehty pikahillo,
marjat kattilaan vettä ja perunajauhoja sekaan, on raikasta varsinkin talven juhliin ihanaa!
Kinuskikerma ja mansikka kerma tuo vaihtelua myös
pitää vaan syödä nopeesti ettei sula liikaa :)
ja minun suuhuni maistuvat PILAANTUNEELTA! Kaksi kertaa olen kotiin päästyäni kyökkäillyt, kun en ole keksinyt miten erehdyksessä ottamastani kakun palasta pääsee juhlissa eroon ja on ollut kohteliaisuutta se nesteen kera pakko nieleskellä sisuksiinsa. Yleensä kuitenkin keksin jonkun tekosyyn jolla kipata lautallisellinen vieraspaikan roskiin salaa. Hirveitä yllätyksiä nuo rahkakakut, en osaa edes varoa, kun ei niitä erota ulospäin! Hyviltä tutuilta onneksi kehtaa kysyä, että laitoitko rahkaa ja jättää sitten kakku ottamatta.
säilykepersikoita ja vaniljakastikkeen ja kermavaahdon sekoitusta. Päälle suklaarouhetta. Persikoiden mehulla saa myös kostutettua kakkupohjan, tulee tosi hyvän makuista!
Ei pitäisi olla liian makeaa, mutta jos kuulostaa sellaiselta, niin sitten voisit vaikka heittää säilykeananaksia sekaan poistamaan makeutta. Kesällä käytän yleensä mansikoita ja persikoita.
Ja nyt iski sitten täytekakun himo :D