Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kehtaako nyt syksyllä tehtyjä hilloja antaa joululahjaksi vai ovatko jo suurimman osan mielestä

Vierailija
29.09.2008 |

lian vanhoja?



t. aikaisin joulun ennakoiva köyhä

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
29.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta kiva lahjaidea : )

Teet jotkut nätit purkin koristeet vielä.

Vierailija
2/6 |
29.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hillot on kivoja, jouluksi olisi kiva saada erityisesti puolukka- tai karpalohilloa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
29.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

nimim.juuri luumuhilloa tehnyt

Vierailija
4/6 |
29.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hilloaminen on oma säilöntämenetelmänsä. Jos hillon pakastaa tulee sellainen "tårta på tårta" -tilanne. Itse asiassa pakastaminen varmaankin heikentää hillon säilymistä.

Vierailija
5/6 |
30.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikeassa hillossa on vähintään 50 % sokeria, joka toimii säilöntäaineena, eli se säilyy kyllä ilman pakastintakin. Hillosokerilla tehdyssä hillossa on kuitenkin vain kolmasosa sokeria, mikä tekee siitä selvästi heikommin säilyvää. Nämä hillot pitäisi syödä muutamassa kuukaudessa, jos ei pakasta.

Vierailija
6/6 |
30.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiva lahja. En tykkää tavarasta, ostan itse mitä tarvitsen ja ottaisin mieluiten lahjaksikin juuri jotain tuollaista. Ilahtuisin kovasti.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan seitsemän