Kehtaako nyt syksyllä tehtyjä hilloja antaa joululahjaksi vai ovatko jo suurimman osan mielestä
lian vanhoja?
t. aikaisin joulun ennakoiva köyhä
Kommentit (6)
Hillot on kivoja, jouluksi olisi kiva saada erityisesti puolukka- tai karpalohilloa.
Hilloaminen on oma säilöntämenetelmänsä. Jos hillon pakastaa tulee sellainen "tårta på tårta" -tilanne. Itse asiassa pakastaminen varmaankin heikentää hillon säilymistä.
Oikeassa hillossa on vähintään 50 % sokeria, joka toimii säilöntäaineena, eli se säilyy kyllä ilman pakastintakin. Hillosokerilla tehdyssä hillossa on kuitenkin vain kolmasosa sokeria, mikä tekee siitä selvästi heikommin säilyvää. Nämä hillot pitäisi syödä muutamassa kuukaudessa, jos ei pakasta.
Kiva lahja. En tykkää tavarasta, ostan itse mitä tarvitsen ja ottaisin mieluiten lahjaksikin juuri jotain tuollaista. Ilahtuisin kovasti.
Minusta kiva lahjaidea : )
Teet jotkut nätit purkin koristeet vielä.