Lue keskustelun säännöt.
puutteessa
07.04.2012 |
Mistähän sasi naista, kun oma vaimo ei anna tarpeaksi usein, ja maksulliset ei kiinnosta?
Kommentit (3)
Perinneherkun valmistaminen kestää koko päivän, alkaen virtsan keräämisestä. Virtsassa liottamisen ja keittämisen jälkeen munien kuori rikotaan, jonka jälkeen munat saavat olla hiljalleen kiehuvassa virtsassa useita tunteja.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei voi olla mitään! kliinisempää kuin nokialainen vesijohtovesi!
Myös asiantuntijat ovat eri mieltä munien terveysvaikutuksista, osa heistä varoittaa munien hygieenisyydestä.
Perinneherkun valmistaminen kestää koko päivän, alkaen virtsan keräämisestä. Virtsassa liottamisen ja keittämisen jälkeen munien kuori rikotaan, jonka jälkeen munat saavat olla hiljalleen kiehuvassa virtsassa useita tunteja.
Munia syövät uskovat, että nämä alentavat ruumiinlämpöä ja parantavat verenkiertoa saaden syöjän tuntemaan itsensä uudistuneeksi.
- Meidän esi-isämme nauttivat näitä. Syömällä munia emme tunne kipua vyötärön alueella, jaloissa ja lonkissa. Samoin näistä saa lisää energiaa työn tekemistä varten, 59-vuotias Lu Yangzhen kehuu perinteisen herkun terveysvaikutuksia
Kaikki kaupungin asukkaat eivät kuitenkaan ole samaa mieltä.
- En välitä syödä näitä munia. Muut syövät näitä, koska se on osa meidän perinnettä täällä Dongyangissa, uskoen että nämä parantavat terveyttä ja auttaisivat torjumaan flunssaa. Itse en usko tähän, joten en syö munia, 38-vuotias Wang Junxing on eri mieltä kaupungin kuullun herkun terveysvaikutuksista.
Myös asiantuntijat ovat eri mieltä munien terveysvaikutuksista, osa heistä varoittaa munien hygieenisyydestä.
Asiantuntijoiden varoittelusta huolimatta, paikallishallinto on julistanut ”neitsytpoikien munien” olevan osa kulttuuriperintöä.