Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

PARAS jauheliha ja broilerin rintafile/filesuikale reseptisi?

07.09.2006 |

Tarvitsen siis vaihtelua, joten kerropa oma bravuurisi, jossa raaka-aineena jauheliha tai broilerin rintafile/rintafileesuikale =)

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
09.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Broitsun rintafileet kuorutan välillä mozzarella viipaleella, nami :)

Tai vaihtoehtoisesti rintafileeseen voi tehdä taskun puukolla ja laittaa sinne tomaatinviipaleen ja mozzarellan siivun.



Spagettia ja siihen pestoa ja paistettua broitsunsuikaletta.



Kanaöaatikkoa johon tulee riisiä, paparikaa broitsunsuikaleita, curria. Laitan tarkemman ohjeen jos miellytti :)



onnipapunen

Vierailija
2/8 |
09.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

voitko laittaa tarkemmat ohjeet, kuullostivat herkullisilta =)



T:Toinen vaihtelua kaipaava

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
09.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu, eli itse en koskaan mittaa mitään sen tarkemmin, joten määrät on arvioituja, löydätte itse sopivan maustemäärän kokeilemalla :)



1. Broitsut päällystetään mozzarella viipaleella ( riitan herkku, on suht. edullista ja maistuu hyvälle ) ja laitetaan uuniin 220C n. 30 min. Lisänä esim. riisi, risotto...



2. Laita spagetti kiehumaan, ruskista sillä välin broitsunsuikaleet kypsäksi. Kun Spagetti sopivan kypsää, valuta vesi ja lisää pestoa maun mukaan ( on aika suolasta, joten laita aluksi vähän ja lisää jos tarvitsee.



3. Kanalaatikkoon tarvitaan lasivuoka, sellanen pyrex tai vastaava.Voitele se.

Itse en tosiaan koskaan mittaa mitään aineksia joten riisin määrä on arvioitu :) Keitä riisi puoli kypsäksi, valuta ja huuhtele. Ruskista broitsunsuikaleet, pilko paprika ( itse käytän punaista , mutta muutkin käy )

valmista kattilassa kastike;

purkki kermaa ( 2dl), lisää joukkoon ripaus/maun mukaan chilijauhetta, paljon mietoa( suolatonta ) curria, 2 tl paprikajauhetta, loraus soijaa, ripaus siis ihan hyppysellinen cayennepippuria. Ruokalusikallinen vehnäjauhoja ja keitä n.5 min jonka jälkeen seoksen pitäisi olla suht paksua. Kaaga riisit,lihat,pilkottu paprika vuokaan ja kaada kastike aineksien päälle, sekoita tasaiseksi massaksi, laita uuniin 175c n. 45 min, lisää päälle 45 min. jälkeen juustoraaste ja laita takaisin uuniin, kunnes juusto on sulanut.



tässä vielä tarvikeaine lista kanalaatikkoon:



riisiä

broitsun suikaleita rasiallinen

1 iso paprika

purkki kermaa

vehnäjauhoja

chilijauhetta

curria

paprikajauhetta

soijaa

cayennepippuria



Toivotavasti näillä onnistutte, koska itse sovellan paljon ohjeita.



Nautinnollisia kokkaushetkiä ja hyvää ruokahalua!! :)



onnipapunen

Vierailija
4/8 |
10.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koskenlaskija paprika -juusto pakkauksen takana on maistuva ohje. Jätän siitä vihreät oliivit pois. Lisäksi keitän pastaa tai riisiä.

Vierailija
5/8 |
14.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rintafileet yleensä täytän sillä mitä kaapista löytyy, esim suletejuusto, tavan juusto, paprika, yrtit. Veitsellä viilto, täytteet sisään ja hammastikulla kiinni. Päälle kunnolla mausteita kuten suolaa, valkopippuria, mustapippuria, parikajauhetta, currya. Paista pannulla kaunis pinta ja kypsennä loppuun uunissa.



Meidän perheen ehdoton ykköspikaruoka on valmiista filesuikaleista (marinoidut) tehty kastike ja riisi. Laita riisi kiehumaan ja paista pannulla suikaleet kypsiksi, kaada 2-3 dl kermaa päälle ja anna hetken saostua. Mausteita lisäilen maun mukaan, paprikajauhetta, currya ja/tai yrttejä. Todella nopsaa ja helppoa ja täyttävää.



Tässä pari joita heti tuli mieleen.

Vierailija
6/8 |
14.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Broilerin rintafileet cornflakes-murusilla leivitettynä ja oman mieln mukaan maustettuna ovat hyvää vaihtelua. Ovat rapeita ja liha pysyy mehevänä tuon leivityksen ansiosta. Meillä ainakin lapset tykkäs



Yks vaihtoehto on lisätä tavalliseen broileririsottoon kookosmaitoa (annetaan hautua sen vähän että imeytyy) joka antaa hyvää erikoista makua ja potkua niin tavalliseen risottoon

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
14.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli sekaan paria eri salaattilaatua, kirsikkatomaatteja, parmesaania lastuina, valmiita crostineja ja valmista felixin caesar-kastiketta.

Hunajamarinoiduista filesuikaleista teen usein pastalle juustoisen kastikkeen. Ekaks paistan suikaleet, sekaan persikkaa, ananasta, kermaa, homejuustoa, currya, sitruunapippuria ja inkivääriä.

Toinen bravuuri on piirakka: valmis sunnuntain piirakkapohja, suikaleet paistetaan, sekaan purkillinen paprikoita ( ei saa olla tuoretta, vaan se lasipurkillinen, nesteet suurpiirteisesti pois), creme fraiche, juustoraastetta : sekaisin ja uuniin! Joukkoon voi lisätä esim sipulia/purjoa, vuohenjusutoa/sinihomppaa, ananasta jne.

Jauhelishasta teen chilihodarit. Eli jauheliha ja sipuli paistetaan, sekaan meksikolainen maustepurkki, papupurkki, vähän ketsuppia ja mausteita maun mukaan. Lämmitän valmiit hodarit, kumoa tätä kastiketta päälle ja vielä ihan huipulle cheddar-kastikkeen eli sulatan kattilassa paketin cheddaria ja 2 dl kermaa, pari tippaa tabascoa.

Ylipäätään jauheliha syödään meille meksikolaisittain useimmiten, lapset rakastaa (7v, 6v ja 3v).

Vierailija
8/8 |
17.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Broilerin marinoidut fileesuikaleet paistetaan, sekaan maustamatonta sulatejuustoa ja purkki herkkusieniviipaleita tai ananaspaloja. Voi notkistaa ruokakermalla. Tätä riisin kans. Namia :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän neljä