Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

hedelmäsoseista vinkkejä

21.11.2006 |

Meillä on tehty itse kasvissoseita mutta syöty kaupan valmiita hedelmäsoseita 6 kk vanhalle. Nyt ajattelin tehdä hedelmäsosetta myös itse. Päärynästä tuli ainakin sauvasekoittimella mukavaa mössöä. Oletteko tehneet hedelmäsoseita itse? Millaisia? Voiko hedelmäsoseita pakastaa?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
21.11.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tässä muutama vinkki:



Banaani(haarukalla vaan mössöksi)



Mango,persikka ja banaani sekoitus(tehosekoittimella)maistu meille tooosi hyvin



Kiivi,persikka,päärynä,omenmössö(tehosekoitin)



ananas,aprikoosi,mango(tehosekoitin)



Ja kaikista paras oli meillä ainakin tämä;



Keitettyä porkkanaa

Omenaa, mangoa,banaania,persikkaa ja kiiviä välillä:)eli kaikkea sekasin:)



Myös omena porkkana on tosi hyvä..

PAKASTAA VOI.. TOSI HELPOSTI MENEE NIIN MARJA KUIN HEDELMÄSOSEET JÄÄLOKERIKKOON JA SIITÄ SAA SOPIVAN KOKOISIA ANNOKSIA!!!

meillä kylläkin meni yhdessä vaiheessa 3 lokerikkoa kerralla:)

Hyvää oli äitin tekemät mössöt!!

Vierailija
2/3 |
22.11.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten saatte hedelmät ihan hienoksi soseeksi?

Yritin soseuttaa päärynää, mutta oli niin kovaa että sauvasekoitin ei siihen tepsinyt. Oliko niin että pitäisi käyttää vain " tuoreita" hedelmiä eikä säilöttyjä esim. persikkaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
22.11.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin ja unohdin vielä kysyä minkä verran syötätte hedelmäsosetta yhdellä kerralla vauvalle?