Kun teette vispipuuroa vauvallenne...
sokeriahan ei tietystikkään laiteta? Itse jos syö samaa puuroa niin omaan annokseen sitten lisää. Näinkö?
äityli-06
Kommentit (6)
Ihan tuli puistatus kun ajattelen puolukkavispipuuroa ilman sokeria. =) En ole kova puolukkafani ja on tietenkin makuasia, mutta kyllä minä lisään vähän sokeria, ettei sentään hapanta ole kun ei sitä tosiaan niin suurta annosta mene. Tietenkin eri asia jos tekee vaikka mansikka-raparperivispiä.
Tipy+ipana
vauvan annoksen hedelmällä esim. muussaa hiukan banaania taikka päärynää sekaan. Taikka voi lisätä korviketta siihen, käsittääkseni se on aikas makeeta. Ja toki vispipuuron voi tehdä makeimmista marjoista: vadelmasta, mansikasta...
vispipuuroon. niissä lasten hedelmäsoseissa on joissakin käytetty ko. sokeria, joten ei kai siitä voi olla haittaa vispipuurossa. ja hyvin kelpas. eikä vauvat sitä puuroo kilo kaupalla vedä naamaan.
pitää huomenna tehdä uus satsi kun maistui niiiiiiiiiiiin hyvälle äidistä ;)))
periaatteessa kaupasta saatavien soseiden hedelmäsokerissa ja tavallisessa pussista otettavalla sokerilla ei ole hampaiden kannalta mitään eroa......
makeutus aineet keinotekoisia, sokeri luonnosta... tämä minun mielipiteeni.
kohtuudella kaikkea tietenkin :)
Se on makeampaa kuin tavallinen sokeri eli tarvitsee laittaa vähemmän.
Ei vauva siitä nyt kamalasti sokeria saa, jos muutaman lusikallisen puuroa syö. Mutta toki voi tehdä ilmankin sokeria ja lisätä vain omaan puuroonsa.