Tällä palstalle keskustellaan lasten nimistä. Kysy, ehdota ja kommentoi!

26.4.

Kamalan vaikeaa keksiä nimi tälle toiselle, kun esikoisen nimi on jo se "täydellinen", jota olin pyöritellyt mielessäni jo ennen raskautta. Tässä jotain nimiä, joista tykkään, mutta eivät syystä tai toisesta kelpaa:

30.7.2018

Olemme ajatelleet pojille etunimiksi Frans ja Hugo, mutta emme ole keksineet vielä sopivia toisia nimiä eli ehdotuksia otetaan vastaan !

22.7.2018

tyttövauvallemme on tulossa nimi Veera ja kolmanneksi nimeksi Kristiina, mutta haluttaisiin vielä toinen nimi noiden nimien väliin. ehdotuksia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
10.10.2015

Perheeseemme on tulossa uusi tulokas, ja nimen mietintä käynnissä. Ehdotin miehelle Oula-nimeä, mutta hänen mielestään se on liian harvinainen ja erikoinen. Meillä on kaksi poikaa, joilla on myös melko harvinaiset, mutta silti ihan täysin suomalaiset nimet.

6.7.

Mikä sopisi neljännelle tyttärellemme nimeksi? Isosiskot ovat nimeltään:

Usva Nemi Adanna
Puro Isla Adessa
Paju Alva Adaliina

Ristiäiset ovat kahden viikon päästä.

7.7.

Ihanat kaksosemme, tyttö ja poika, syntyivät kesäkuussa ja nimet ovat vielä mietinnässä. Isosisarusten nimet ovat Savannah Lilian Loviisa, Evelyn Isla Aliina ja Thomas Evert Wiljami. Olemme amerikan-suomalainen perhe, joten etunimessä pitäisi olla amerikkalainen.

8.7.

Viljamin pikkusiskolle on mietitty nimeksi Loviisaa. Kertokaa mielipiteitänne ja ehdotuksia toisista nimistä.

8.7.

Esikoisemme Suvi-Sade Minttu Maaria sai pikkuveljen. Haluaisimme hänelle samantapaisen nimen kuin siskollaan. Olisiko teillä ehdotuksia?

13.7.

Rakkat kolmostyttömme syntyivät pari viikkoa sitten, emmekä ole vielä päättäneet heidän nimiään. Asumme Lontoossa ja mieheni on englantilainen, joten haluamme englantilaiset nimet. Meillä on tällä hetkellä kolme vaihtoehtoa heidän nimilleen:

9.7.

Olemme suomenruotsalainen perhe. Asumme Ruotsissa, mutta puhumme kotona Suomea. Poikavauvamme kaipaa nimeä. Muut lapsemme ovat nimiltään

Sisältö jatkuu mainoksen alla