Tällä palstalle keskustellaan lasten nimistä. Kysy, ehdota ja kommentoi!

Vierailija
30.7.

Olemme ajatelleet pojille etunimiksi Frans ja Hugo, mutta emme ole keksineet vielä sopivia toisia nimiä eli ehdotuksia otetaan vastaan !

Vierailija
22.7.

tyttövauvallemme on tulossa nimi Veera ja kolmanneksi nimeksi Kristiina, mutta haluttaisiin vielä toinen nimi noiden nimien väliin. ehdotuksia?

Vierailija
Pe 09:37

Eli meillä olisi viikon verran aikaa päättää nimi tuoreimmalle tulokkaalle... Mieleisiä vaihtoehtoja on muttei mikään ainakaan vielä ylitse muiden! Tykätään nimistä joilla on jokin merkitys (esim.Toivo, Aarre, Valo -tyyliin) ja mieluusti saisi olla erikoinen/harvinaisempi nimi.

Vierailija
Eilen 16:38

Miksi nää palstauudistukset on aina vaan huonompia..

Vierailija
14.10.2010

Ollaan ajateltu meidän esikoisesta Väinöä, mutta ihan vastikään mieheni sisko totesi, että poikaa tullaan kiusaamaan nimestä jos tuon laitamme? :oMusta Väinö on ihana nimi.

11.7.2006

Tykkäisin kovasti itse Gisella tai Giselle, mutta kertokaa te minkälaisia mielikuvia nimestä tulee?Sitten vielä haluaisin kuulla mielipiteenne nimestä Keiju?


Vierailija
13.8.

Meille tulossa kaksoset ja nyt haluaisin tähän listaukseen nimiä pojille, jotka kuitenkin olisivat afrikkalaissävyisiä, mutta sopivat myös suomalaisen suuhun. Tytöille nimivaihtoehdot jo löydetty.

Vierailija
9.7.

Jos etunimi olisi Amanda, mitkä olisi kivat toiset nimet? Vähän semmosta erikoista kaipaisi, muttei liian erikoista. :)

Kiitos etukäteen! Amanda ei edes ole varma vaan muitakin vaihtoehtoja on, mutta kuitenkin kuulen mielelläni jo ehdotuksia. Myös Matildaan ja Tildaan voi ehdottaa.