Tällä palstalle keskustellaan lasten nimistä. Kysy, ehdota ja kommentoi!

30.7.2018

Olemme ajatelleet pojille etunimiksi Frans ja Hugo, mutta emme ole keksineet vielä sopivia toisia nimiä eli ehdotuksia otetaan vastaan !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
La 17:44

Mitkä olisi jotain kauniita Karjalaan liittyviä etunimiä tytölle tai pojalle? Minulla on sukujuuret Karjalassa ja haluaisin jotain siihen liittyvää.

26.4.

Kamalan vaikeaa keksiä nimi tälle toiselle, kun esikoisen nimi on jo se "täydellinen", jota olin pyöritellyt mielessäni jo ennen raskautta. Tässä jotain nimiä, joista tykkään, mutta eivät syystä tai toisesta kelpaa:

1.4.

Kaipaisin nimiehdotuksia pienelle tytöllemme nimen tulisi olla sellainen ”pirteä” ja ”reipas” eli ei ehkä pelkkää L- kirjainta koko nimi. Pidän vanhoista suomalaisista nimistä mutta myös uudemmat kolahtaa

26.7.2006

Minkälaisia raamatullisia nimiä teille tulee mieleen (sekä tytön että pojan nimet). Myös muut kristilliset nimet kiinnostavat.Meillä tällä hetkellä suosikkina Samuel (tarkoittaa suomeksi Jumalalta pyydetty). Myös Nooa on suosikeissa. Mikael on myös mietinnässä.

18.3.

Meille tulee poika kesäkuussa ja ollaan mietitty J-alkavia erilaisia (harvinaisia) nimiä. Jeemi, Jaajo, Jeeno. Onko muita ehdotuksia?

9.5.

Olen tosiaan 14 vuotias ja olen raskaana ja saan kaksoset oon miettiny nimiä ja ne on tosiaan tyttö ja poika että mitä mieltä te ootte olisiko Pälvi Liisa tytölle j Yrjö noel pojalle?

9.5.

Keksin vain Orvokki ja Talvikki? Mitä muita on? Siis kasvin/kukkien/luonnon aiheisia nimiä? Tulee pentueelle (ei ihmis :) joten keksikää nyt muutama?

Kysely
7.4.

Ajateltiin, että Julia Vilhelmina tai Eevi Adalmina. Muita ehdotuksia? Julia ja Eevi on aika perus nimiä, mutta pidämme niistä kovasti. Ilonaa ja Iristä/Iiristä on myös pyöritelty mielissä.
Nimi pitäisi kohta jo olla, joten kaikki ehdotukset otetaan vastaan.

4.5.

Nimesi on pojan tai tytön nimi olet poika tai tyttö mutta suosittelen antamaan lapselle nimen joka ei kuulosta rumalta tai sinun lastasi voidaan kiusata jos se on juukeli!🤣😂

Sisältö jatkuu mainoksen alla