Tervetuloa keskustelemaan!

Tällä palstalle keskustellaan lasten nimistä. Kysy, ehdota ja kommentoi!

Vierailija
21:19

Nyt mietinnässä sekä tytön että pojan nimi.
Nimessä saa olla mieli llään neljä kirjainta, viisi vielä menettelee.
Tärkein kriteeri on, että toiseksi viimeinen kirjain on K, jotta kaava pysyy isompien sisarusten kanssa samana.

Vierailija
19:57

Meillä on kaksi lasta. Mies kolme iltaa viikossa töissä n. yhdeksään. Rahat on aina loppu. Minä teen normaalia työpäivää vaativassa asiantuntijahommassa. Vastaan yksin aikatauluista ja kotitöiden suhteen mies auttaa silloin kun itseä huvittaa.

Vierailija
15:50

haluttais miehen kaa e:llä alkava nimi, kun vanhemilla lapsillaki on, voi olla myös kaks osasia nimiä. Toinen nimi pitäis alkaa A:lla tai K:lla.
Vanhempien lasten nimet: Eetu, Emma, Erin, Essi, Eevi, Emilia ja Elias
Kiitos ehodotuksista etukätee

Vierailija
12.10.

Tänään selvisi ultassa, että meidän pieni Rafael poika saa pikkusiskon ja aloimme samantien miettiä nimeä, antakaa ehdotuksia tykkään vanhoista suomalaisista nimistä jotka kuitenkin olisivat myös kansainvälisiä.

13.12.2006

Kun esikoisellemme mietittiin nimeä, tuli jostain mieleen nimi Abbe. Se esiintyy Astrid Lindgrenin Kesäkummun Marikista kertovissa kirjoissa.

Vierailija
13:11

Elikkäs serkun lapsen nimi on Leon ja me haluttais meidän pojalle nimeksi leonel

Onko nimet liian samanlaisia ettei Voitais laittaa leonelia?:)

Vierailija
Ti 20:54

Pidämme pehmeistä nimistä, ei kirjaimia r tai s. Lyhyt tai lyhyehkö nimi. A kirjaimella alkavat nimet ja varsinkin A kirjaimeen päättyvät nimet miellyttävät.

Mietinnässä ollut:
Fiia
Minja
Minni
Adela
Aamu

Vierailija
14.10.

Hei, tyttäremme nimeksi on nyt valikoitunut Miila ja ihan mielenkiinnosta haluaisin saada teidän mielipiteitänne siitä, millainen tyttö siitä tulee mieleen? Sillä haluan uskoa että täällä liikkuu myös fiksuja aikuisia ihmisiä jotka kirjoittavat asiallisia kommentteja :)

13.7.2007

Onko selvästi tytön nimi?Sera 2m 57n (tänä vuonna jo 4)

Seera 25nKumpi olisi kivempi, vai ei kumpikaan? Nimi lausuttaisiin siis samalla tavalla kuin kirjoitettaisiin eli ' Sera' tai ' Seera' ...


Vierailija
7.8.

Josko täältä saisi apua nimenmiettimisvaikeuksiin!
Tytön etunimeksi on päätetty Linnea. Haluaisimme hänelle kolme nimeä.

Vierailija
7.10.

Eli siis saahan pupu tässä lähi aikoina enkä millään keksi ite nimeä sille! Ei mitään semmosia perus vaa sellasia semi harvinaisia ja kauniita. Ei esimerkiksi mitään ”ruusu” tai ”lumi”
Oon miettiny Väinö nimeä pojalle ja tytölle ehkä joku Nelli?

Vierailija
7.10.

Eli ei näitä nykypäivän suosikkinimilistoilla olevia Onni, Elias, Eeli, Eelis, Eemi, Eemil, Veeti, Leevi, Lenni ym.

Mulle tuli mieleen Justus. Mielestäni kiva ja reipas nimi, joka on aika lähellä suosittua Juliusta, mutta ei silti ole millään listoilla.

Muita:

Vierailija
13.10.

Kun kerran kummatkin yhä rakastamme toisiamme... niin miksei näkemyksini siitä, että voisimme vielä olla toisillemme sitä mitä olimme? Tai ei ehkä samoin oloin tai sanoin, mutta kiitos korkean teletapiamme tukisimme toinen toisiamme.

Vierailija
3.10.

Meille on keväällä syntymässä kaksoset, tyttö ja poika. Toiveena olisi nimet, jotka jollain tavalla sopisivat yhteen, niiden ei kuitenkaan tarvitse välttämättä alkaa samalla kirjaimella. Esim. minut ja veljeni on nimetty Lounatuuli ja Pyry - molemmat luontoon liittyviä nimiä.

Vierailija
21.9.

Kävisikö

AADA
JANNI
SAAGA (SITÄ OLEN AJATELLUT MUN TYTÖLLE)