Tällä palstalle keskustellaan lasten nimistä. Kysy, ehdota ja kommentoi!

Vierailija
Ti 11:33

Meillä on 3-vuotias Sulo, jolle on nyt syntynyt pikkuveli ja nimeä ei vain keksitä! Haluaisin että olisi isoveljen nimeen edes jotenkin "sopiva", mutta sukumme on jo täynnä Onneja ja Aarteita, eli ei sellaista. Ehdotuksia epätoivoisille? nimim.ristiäiset lähestyy ja epätoivo iskee

4.7.2017

Heips! Olen Amerikasta kotoisin.
Puhun hyvin suomea, sillä muutimme Suomeen minun ollessa 4-vuotias.
Taannoin menin yhteen suomalaisen miehen kanssa. Meillä on kaksi lasta, jotka ovat kaksikielisiä. Vanhempien kesken puhumme Suomea.

3.10.2008

Kovasti Louna-vauvaa odotellaan, etunimi siis jo päätetty. Toinen nimi hakusessa. Nimestä pitää löytyä L sekä I, mahdollisesti myös V. Tuo V ei ole ihan pakollinen. Mietinnässä ovat tällä hetkellä Lidia, Livia tai Lumia. Mutta vois olla myös jokin muu kuin L:llä alkava nimi.

Vierailija
13.6.

Viikon päästä meille saapuu pieni tyttö pentu joka on rodultaan portugalinvesikoira. Kasvattaja on kutsunut pentua sillaksi. Ajattelimme kuitenkin vaihtaa nimen. Pentu on pirtsakka ja lempeä tapaus. Kaikki nimi ehdotukset otetaan vastaan!

Vierailija
13.5.

Antakaa nimiehdotuksia tulevalle vauvalle. Sukupuoli ei tiedossa. Esikoinen on Senja. Ollaan mietitty, että jos tulee tyttö, nimi voisi olla Hilda. Pojalle en keksi mitään hyvää vaihtoehtoa!! Monet trendinimet löytyy jo lähipiiristä. Antakaa ideoita :)

Vierailija
5.6.

Mikä on sinun mielestäsi täydellinen nimi, se kaikkein paras? Minkä nimen antaisit lapsellesi, jos saisit ihan itse päättää?

Vierailija
6.6.

Etsiskelisin kauniita nimiyhdistelmiä tavallisista sekä mytologisista nimistä. Skandinaavinen, germaaninen, kreikkalainen ja roomalainen mytologiat suosikkejani egyptiläisen rinnalla, mutta egyptiläiset nimet olisivat ehkä turhan erikoisia.

Vierailija
3.6.

Poika on pian syntymässä, mutta nimen keksiminen on vaikeaa! Ilmo-nimestä tykätään kovasti, mitä mieltä olette siitä? Muita vaihtoehtoja mm. Ilmari, Olavi, Lasse, Lauri.