Tällä palstalle keskustellaan lasten nimistä. Kysy, ehdota ja kommentoi!

1.4.

Kaipaisin nimiehdotuksia pienelle tytöllemme nimen tulisi olla sellainen ”pirteä” ja ”reipas” eli ei ehkä pelkkää L- kirjainta koko nimi. Pidän vanhoista suomalaisista nimistä mutta myös uudemmat kolahtaa

13:07

ensimmäiseksi nimeksi on vahingossa valikoitunut suomenruotsalainen kolmitavuinen nimi. Jos tytölle tulee kaksi nimeä, tulisi toisen nimen olevan pitkä tai liukuva kuten Hellevi tai Liidia. Haluaisin hyvin suomalaisen nimen. Mitä pitkiä nimiä ehdotatte?

17:29

Haluaisin testata että jos annan vauvalle nimeksi Eden, niin tietääkö ihmiset mitä sukupuolta hän on.

Eli kuulostaako Eden mielestäsi tytön vai pojan nimeltä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
30.3.2009

Ihan vain uteliaisuudesta pyytäisin teitä listaamaan kaksosten, tytön ja pojan, nimiä, jotka jollain lailla kävisivät "yhteen". Saa laittaa myös tyttö&tyttö ja poika&poika pareille nimiä... Niin ja listatkaa vain sellaisia pareja, jotka voisitte laittaa omille lapsillennekin.

2.10.

Hei! Meille on tulossa kaksoset joulun aikaan ja nimet ovat kovasti mietinnässä. Sukupuolista emme tiedä muuta kuin että he ovat samaa sukupuolta, joten kaipailemme sekä tyttöjen että poikien nimiä. Kiitos jo valmiiksi ehdotuksistanne!

9.10.

Hei!
Meille on tulossa poika ihan pian. Mies haluaisi sille nimeksi Into-Vertti. Ollaan molemmat sisäänpäinkääntyneitä, että niinhän varmaan tuleva lapsikin. Mun mielestä Intovertti olis parempi, mutta mies ei suostu. Mitä raati sanoo, kumpa on parempi?

28.1.2008

Emme miehen kanssa pääse yhteisymmärrykseen tyttäremme toisesta nimestä. Ensimmäiseksi nimeksi on valittu Tiitu, joka olikin ainoa josta pääsimme yhteisymmärrykseen. Ongelmana on se, että meillä on niin erilainen maku.


9.9.

Alkuperäinen viestini katosi jonnekin, joten laitan tämän uudestaan.
Viidennen vauvamme la on 21.9 ja nimet ovat pohdinnassa. Vauvan sukupuolesta ei ole tietoja, joten sekä tyttöjen että poikien nimiä kaivattaisiin. Vanhemmat lapsemme ovat:
Jare Joona Anselmi

6.10.

Poikamme saa nimekseen Rico, mutta toisia nimiä ei ole vielä päätetty. Olisiko teillä hyviä ideoita? Sisarusten nimet ovat
Robin Linus Valentin ja Rosalyn Lilja Vienna. Nimien ei tarvitse alkaa samoilla kirjaimilla kuin sisaruksilla.

30.9.

annamme pojalle nimeksi jeremia mutta toinen nimi uupuu vielä, mikä sopisi toiseksi nimeksi?:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla