Tervetuloa keskustelemaan!

Tällä palstalle keskustellaan lasten nimistä. Kysy, ehdota ja kommentoi!

Vierailija
To 20:01

Tietääkö joku mitkä ovat 2017 suosituimmat nimet ja mistäköhän nimistä tulee 2018 suosituimmat ? T. Pojalle nimeä pohtiva// saa myös ehdottaa nimiä

Vierailija
Su 22:55

Nimi löytyy miehen suvusta ja on miehelle erittäin mieluinen, tuntuu ettei oikein mikään muu nimi kelpaa ja mies hermostuu lähes poikkeuksetta kun nimiasiasta puhutaan, kokee että hänen pitäisi saada päättää tämä nimi koska keksin itse poikamme nimen vaikka se oli myös yhteinen valinta.

Vierailija
23.1.

Tähän on tultu, että en osaa nimetä omaa lastani ja vauva-palstalta kyselen neuvoja.
Myönnän olevani todella hankala ja minulla on monta reunaehtoa, joista en voi luopua.. osaakohan joku johdatella minua oikeille jäljille? Miehen ehdottamista en tykännyt ollenkaan (Leonardo ja Antonio).

Vierailija
2.2.

Meille syntyi tammikuussa kaksostytöt, joille haluamme luontonimet. Toisen tytön nimeksi on jo päätetty Paju, koska nimi miellyttää meitä molempia ja lapsi näyttää Pajulta. Mikä olisi kaunis nimi Pajun kaksoissiskolle?

Kiitos ehdotuksista!

Vierailija
7.2.

Ultran mukaan tulossa tyttö ja poika kaipaan nimi-ideoita. Nimien ei tarvitse alkaa samalla kirjaimella, tärkeämpää on että ovat samantyylisiä ja suunnilleen saman pitusia nimen ensimmäinen kirjain ei mielellään saisi olla J tai R saa myös ehdottaa toisia ja kolmansia nimiä.

Vierailija
8.2.

Hei. Mínulle on tulossa toinen koira ja haluaisin nimen sopivan toisen koiramme nimeen. Nykyisen koiran nimi on Mindy ja olen ajatellut nimeä Cindy mutta haluaisin kuulla muitakin nimiehdotuksia.

Vierailija
1.2.

Antakaas Hugon tulevalle pikkusiskolle tai pikkuveljelle nimiehdotuksia. Nimi saisi olla mielellään 4-5 kirjaiminen muita kriteereitä ei vielä ole.

Vierailija
23.1.

Eeva Vilhelmiinan sisarukselle nimeä etsitään, tytölle olen miettinyt nimeä Lempi, mutta en sitten tiedä onko se ”reilua” kun Eeva kuitenkin kansainvälinen mutta Lempi ei. Pojan nimeksi ei vielä mitään ideoita eli siihen varsinkin kaipaan kipeästi inspiraatiota!