Tällä palstalle keskustellaan lasten nimistä. Kysy, ehdota ja kommentoi!

26.4.

Kamalan vaikeaa keksiä nimi tälle toiselle, kun esikoisen nimi on jo se "täydellinen", jota olin pyöritellyt mielessäni jo ennen raskautta. Tässä jotain nimiä, joista tykkään, mutta eivät syystä tai toisesta kelpaa:

1.4.

Kaipaisin nimiehdotuksia pienelle tytöllemme nimen tulisi olla sellainen ”pirteä” ja ”reipas” eli ei ehkä pelkkää L- kirjainta koko nimi. Pidän vanhoista suomalaisista nimistä mutta myös uudemmat kolahtaa

26.10.

Meidän pikkuisen laskettu aika on jouluaattona, ja nyt mietinnässä nimet. Hän on onnistunut piilottamaan sukupuolensa hyvin eli molempien nimiä mietitään. Olisi kiva jos nimi viittaisi jotenkin jouluun tai talveen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kysely
Ma 20:00

Niin, kysymys otsikossa. Odotan tyttövauvaa ja nimi tulee olemaan jompi kumpi. Iisa on minusta ihana, mutta Isa olisi kansainvälisempi. Mutta kuulostaako se liikaa isältä...äh, en osaa päättää, auttakaa te!

Su 20:01

Olen miettinyt jo kauan että lapseni nimeksi voisi tulla Lumina, olisiko siitä nimestä jotain haittapuolia vai olisiko se ihana nimi?

12.10.2010

Mitä mieltä olette Runosta pojan nimenä? Minusta se on kaunis, mutta mietin onko se selvästi pojan nimi. Tiedän itse sekä Runo-nimisen pojan että tytön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla