Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vinkkejä juhlavaan brunssiin!

09.05.2008 |

Tarkoituksena olisi tarjota perinteisen juhla-aterian sijaan ystäville juhlava brunssi. Olisiko kellään vinkkejä mitä brunssilla voisi tarjota? Joitain ajatuksia minulla jo onkin, esim. erilaisia sillejä, uusia pottuja, savulohi-perunasalaattia, tuoreita sämpylöitä, karjalanpiirakoita, mansikoita ja juustokakku. Mukaan on tulossa myös lapsia, heitä varten ajattelin lihapullia ja/tai nakkeja. Yhteensä populaa tullee 15 henkilöä.



Eniten kaipaisin vinkkejä erilaisiksi salaateiksi. Löytyisikö esim. hyviksi todettuja vuohenjuustosalaattireseptejä? Entäpäs juomapuoli? Kahvia, teetä, tuoremehua ja kuohariako? Onko jotain erityistä mitä kannattaa muistaa ottaa huomioon brunssia järjestäessään (en ole koskaan järjestänyt moista tai edes ollut brunssilla)?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
09.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa muistaa tarkistaa vieraiden erityisruokavaliot; etenkin keliaatikot, maitoallergikot ja vaikeasta laktoosi-intorelanssista kärsivät tarvitsevat omat ruokansa tai ruuat pitää valmistaa heille sopivista raaka-aineista. Keliaatikoilla kontaminaatioriski (ruuan koskettaminen ei sopiviin aineisiin) suurin ja vaatii tarkkuutta. Lisäksi näin kesän ja helteiden lähestyminen aihuttaa omat äänvaivansa ja miettimisensä miten kylmät ruuatpysyvät kylminä (majoneesi pohjaiset salaatit ja munavoi etenkin). Kaupoissa on myytävänä kylma-alusia, jotka ovat matalia laakeita kylmäpakkauksia, jotka jäädytetään pakkasessa ja säilyttävät kylmyyden pari tuntia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi neljä kahdeksan