Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Missä pulla säilyy parhaiten huomiseen asti? Jääkaapissa?

Vierailija
21.02.2009 |

.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
21.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

päällä, niin sulaa ja tahmaantuu...

Vierailija
2/7 |
21.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hyvänä se pulla huomiseen säilyy huoneenlämmössäkin mutta itse henkilökohtaisesti tykkään enemmän siitä että pulla pakastetaan ihan tuoreena ja sulatetaan kahvipöytään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
21.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

t.leipurihiiva :)

Vierailija
4/7 |
21.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

pakstin tai huoneenlämmössä parhaiten

Vierailija
5/7 |
21.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

että leipä vanhenee jääkaapissa jopa 7x nopeammin kuin huoneenlämmössä.... Sama pätee pullaan...



http://www.fazergroup.com/templates/Fazer_Information.aspx?id=1372&epsl…

Vierailija
6/7 |
21.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

täytteenä siis kermaa.



Mutta ilman kermaa, niin säilyttäisin huoneenlämmössä, kuten leivänkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
21.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli ihan oikein joko huoneen lämmössä (jos vain huomiseen säilytät) tai pakastimessa. Ainoa väärä vaihtoehto on jääkaappi, joka vanhentaa pullan heti.



Kun leipoo isot satsit pullaa, kannattaa heti pullien jäähtymisen jälkeen pakata pullat kunnolla ja pistää pakkaseen. Pakasteesta pyöytään nostettu pulla on aika hyvää. Vinkkiviitosena kerron, että jos haluaa sellaista tuoreen pullan tuoksua pakastepullista niin leivänpaahtimen päällä olevalla tasolla lämmittämällä niistä saa aikas ihania (no, ei tietenkään juuripaistetun veroisia, mutta ihan hyviä kuitenkin).

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kaksi viisi