Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Täytekakun pohjasta!

06.05.2008 |

Miten siitä pohjasta sais kiinteän, ei sellasta huokousta niinku se yleensä on? varmaan leipomosta sais sellasen mutta haluaisin ite leipoa..

Olisin erittäin kiitollinen vinkistä:D



simppu

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
06.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leipomoissa ei edes tehdä samanpäiväisistä pohjista kakkuja. Murusiksi vaan menee leikatessa.

Tai toinen vaihtoehto on lisätä pohjaan rasvaa. Silloin tulee rakenteetaan raskaampi. Sekin kannattaa tehdä vähintään päivää aikaisemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla