Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Täytekakun pohjasta!
06.05.2008 |
Miten siitä pohjasta sais kiinteän, ei sellasta huokousta niinku se yleensä on? varmaan leipomosta sais sellasen mutta haluaisin ite leipoa..
Olisin erittäin kiitollinen vinkistä:D
simppu
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Leipomoissa ei edes tehdä samanpäiväisistä pohjista kakkuja. Murusiksi vaan menee leikatessa.
Tai toinen vaihtoehto on lisätä pohjaan rasvaa. Silloin tulee rakenteetaan raskaampi. Sekin kannattaa tehdä vähintään päivää aikaisemmin.