Lue keskustelun säännöt.
Sima ollut nyt 3 päivää ämpärissä. Pullottamiseen vinkkejä?
29.04.2008 |
Huomasin, ettei meillä tietenkään ole riittävästi pulloja tuohon simamäärään. Voiko simaa säilöä vaikka ihan tavalliseen mehukannuun ja siihen vain ne rusinat ja teelusikallinen sokeria sitten?
Vai pitääkö olla suljettu pullo, jotta tulee kunnollista??
t. ensikertalainen
PS. Muitakin vinkkejä otetaan vastaan! Siis siman säilömiseen ja pullottamiseen liittyviä :)
Kommentit (3)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mutta kuinkakohan simasi käy, jos on ämpärissä ollut kolme päivää. Ohjeissa kun sanotaan, että simaa pidetään yön yli ämpärissä ja sitten pullotetaan. Ja viikon kuluttua pullotuksesta sima on valmista.
muuten kuplat karkaa ennen aikojaan.