Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kauanko pitäisit lihapataa uunissa? 150-175 astetta.

Vierailija
07.04.2008 |

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
07.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos nestettä riittävästi

Vierailija
2/3 |
07.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

minä pidän esim. karjalanpoaistin noin 6-8 tuntia uunissa, mutta sit jos teen esim. naudalihasta sellasen " kasvis lihapedin" niin ruskistan lihat ensin ja sit 2-3 tuntia jostta liha on mahdollisimman mureaa.

mitä pidempään sen mureampaa. nauta mureutuu hitaammin kuin possu!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
07.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuten 3 sanoi, se vaan paranee kypsyessään, kunhan nestettä riittää. (Älä kuitenkaan soppaa laita :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi viisi kolme