Tilanneviesti

Keskustelu Seksi-alueella on suljettu aikavälillä 23:00 - 07:00.

Miten tapahtuu S-ketjusta eroaminen

Seuraa 
Liittynyt8.9.2015

siinähän saa käteen sen 100¿ jonka asiakasomistajuuteen tarvii, eikö? Mutta kuinka eroaminen tapahtuu, onko siihen valmista lomaketta?

Kommentit (7)

Vierailija

eroaa, on oltava loppu ja olisko sit vielä tilinpäätös tehty. Mutta kannattanee kysyä omasta s-kaupasta.

Vierailija

että rahat saat takaisin vasta ensi vuonna. Meillä vaihtui s-ryhmä Suur-Savosta tänne Keskimaahan muuton vuoksi. Erosimme Suur-Savosta, joten se " mikäs sen jäsenmaksun nimi nyt onkaan" palautettiin seuraavana vuonna meille. Uusi maksettiin toki heti Keskimaalle. Nimenomman tuo tilinpäätös pitää olla tehty.

Vierailija

Minäkin muutin Keskimaan alueeltaq Eekoon alueelle joulukuussa. menin vaan tänne uuden paikkakunna prismaan asiakasomistajapalveluun ja tehtiin paperit, että vaihdoin keskimaalta eekoohon. ja sain s-tilille palautksen jäsenmaksun erotuksen, kun on pienenmpi täällä uudessa.

Vierailija

Meillä tuo eroaminen ja uusi liittyminen tapahtui jo vuonna -98. En kyllä muista, että meille olisi edes tarjotttu mahdollisuutta siirtää omistajuutta. Samoin vuonna -92, kun muutin opiskelemaan Suur-Savon alueelle, ensin erosin vanhasta ja sitten liityin uuteen. Nykyisin varmaan tehty helpommaksi ja voi siirtää omistajuuden.

Vierailija

onnistuu esim. Prismojen info-pisteistä saatavalla lomakkeella. Hok-Elannon alueella osuusmaksun saa heti ulos, joko käteisellä tai pankkitilille. Myös muiden osuuskauppojen ulosmaksut kyllä onnistuvat eli osuusmaksun saa heti ulos kun erolomake on täytetty." S-ryhmäläinen" =)

Uusimmat

Suosituimmat