Mitä ruokaa sinä teit Putin juustosta? Jaa reseptisi.
Kommentit (32)
Syksyllä kuulemma tulee putin-lohet kauppoihin. Ajattelin sitten tehdä putin-juustolla täytettyjä putin-lohirullia.
T: 2
Ilta-sanomien ruokalan Vlad-ballseja.
En mitään, höylätään leivän päälle kun ostin tuota 17 prossan Putinia. Pakko höylätä Putinia koko syksyn kun 8 kiekkoa ostin...
Vladis cheese: otetaan paahtoleipä ja sille puuttinia viipaleina päälle. Mikroon ja paahdetaan rapsakaksi
Voitele näkkäri.
Höylää juustoa haluamasi määrä.
Laita juusto voidellun näkkärin päälle.
VLADIMIRIN JUUSTOPASTA ON SUURTA HERKKUA (Sekoita juusto ruokakermaan ja nauti). Myös täytetyt paprikat Kremlin tyyliin ovat oikein maukkaita.
Ei olla vielä saatu, kun molemmilla kerroilla on ollut loppu, kun pääsimme kauppaan.
Moskovan muuli on arvaamaton makaroni-jauheliha sörsseli johon Putinin kalleudet tuovat pikantin makunsa. Nauti jälkiruuaksi lisäaineeton jugurtti Valion Vladimir-valikoimasta.
Putinin arkipasta: keitettyjen makaronien sekaan. Juustoraastetta ja kermaa ja ketsuppia. Keitä kunnes sulaa ja syö.
Onpas Putinista tullut yhtäkkiä suosittu. Taitaa tuntea vanhan totuuden, tie sydämeen kulkee vatsan kautta.
Juustolautanen with love from Russia. Pilko kilon köntti napostelupaloiksi kauniille lautaselle. Nauti edullisen venäläisen vodkan kera.
Mää vaan juon Putin teetä juustolla. Keitä teetä. Kun edessä on kuppi kuumaa teetä, ala höylätä Putinin juustosta viipaleita, rullaa ja syö.
Ruokaa? Laitoin pari siivua sämpylän päälle aamuisin. On sitä pariksi aamuksi vielä jälellä.
Putinista on moneksi, Putin meille juustot soi.
Putinista on moneksi, Putin meille juustot soi.
Vladimir-sedän syksyinen omenapiirakka syntyy Puolan pakoteomenoista.
Putinin kiveksiä Putin-juuston kanssa, namskis!
Pakotepizzaan käy juustoksi hyvin Putinin juusto. Mozzarellaa ei tarvita enää.
Putinin plörähdys: tulinen jauhelihamureke putinjuuston kera
Juustopottuja sydäntautiselle. Eli siivutetaan kuoritut perunat ja asetetaan kerroksittain vuokaan. Joka kerrokseen himppunen suolaa ja putin-juustoa raasteena. Itse käytin oranssia Oltermannia, jossa on järkyttävä määrä suolaa ja 55 % rasvaa. Sitten muutama desi kermankaltaista valmistetta (esim. Flora ruoka kevyt ja paksu 4 %) tai jos oikein haluaa irstailla niin oikeaa kermaa. Uunissa 200 °C pari tuntia tai kunnes pottu on pehmyt. Loppuvaiheessa voi vielä laittaa lisää putin-juustoa pottujen päälle niin etä ne kuorruttuu.