Lue keskustelun säännöt.
Perusohje lihamurekkeelle ja maukaskin vielä???
17.01.2008 |
Ei viittis kokeilla ihan kaikkia mitä netistä löytyy, joten aattelin jos joku ois löytäny ja hyväks havainnu jonkin ohjeen :)
Probleemana on lähinnä se kun siihen ei sais laittaa sipulia (yleensä laitan sitä reilusti tai sitten sipulikeittopussin) eikä mitään täytteitä...eli ihan perusohje ilman sipulia ja sen pitäs olla kuitenkin ihan maukaskin vielä :)
Ja osaaks joku neuvoa miten paljon pitäis laittaa sipulijauhetta jotta sen maku vastaa keskikokoista sipulia???
Kittooooosh ;)
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ap lisää vielä:
Että oon siis tehny tietynlaista mureketta mutta jotenkin siitä ei tule oikean makuista kun joutuu tuon sipulin jättämään pois :(
Sillä etsinkin ohjetta jossa kenties olisi joku jippo jolla siihen saa muhevan maun ;)