Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

G:Paras lihapullareseptisi? ev

Vierailija
31.12.2007 |

Kommentit (27)

Vierailija
1/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
2/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli pussin sisältö, kermaviiliä prk, korppujauhoja pari rkl, pari munaa, lisäksi laitan valkosipun kynsiä. Sinne päin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

suolaa, valkosipulia, sipulia, chiliä, vähän liha fondia, kermaviiliä.

Vierailija
4/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
5/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä olen hyvä kokki (öhömm...), mutta lihapullat eivät minulla luonnistu. Koska en pääse maistamaan, onko tarpeeksi suolaa tai mausteita (ällöttää pelkkä ajatuskin, että maistan raakaa lihaa). Haluaisin osata tehdä hyviä lihapullia.



ei-ap

Vierailija
6/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus korvaan puolet kermaviilistä creme cuisine pippurilla.

Toisinaan lisään taikinaan fetamurskaa =)

Vierailija
8/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli 400 g jauhelihaa, 1 sipuli, 100 g murennettua fetaa, pari ruokalusikallista silputtua tuoretta paprikaa, muutama kivetön kalamataoliivi silpuksi, tuoretta basilikaa silpuksi, 1 muna, 1 dl kermaviiliä, pippuria ja paprikajauhetta mausteeksi (chiliä jos haluaa potkua) ja korppujauhoa tai kuivaa leipää sopiva määrä, jotta taikinan koostumus notkean kiinteä. Paistetaan pannulla iiisoja pullia ja nautitaan kylmän ja kirpakan kermaviilikastikkeen kera. Kannattaa kokeilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

taikinaan tuli keitettyä perunaa ja paistoin lihapullat uunissa. Todella herkullisia olivat!



Voin kaivaa reseptin jos jotain kiinnostaa.

Vierailija
10/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ongelmani onkin, että teen niin vähän lihapullia, ettei vaistoni lihapullien kohdalla toimi. Muissa ruoissa osaan vaistota oikein.



Enkä muuten tykkää sipulikeitosta lihapullissa.



6

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

500g jauhista. pussi ranskalaista sipulikeittoa, 1 kermaviili, 1 muna ( ei pakko)



Sekotat kaikki aineet keskenään ja pyörität pulliksi. uuniin 175c kunnes on valmiin näkösiä.



Vierailija
12/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koepulla kannattaa paistaa mikroaaltouunissa, näin tietää, onko mausteita sopivasti. Sipulisilpun voi myös kypsentää mikroaaltouunissa ilman rasvaa, niin ei tarvitse liata paistinpannua. Mun suosikkini on uunissa paistetut lihapullat, joiden resepti oli Serlan sivuilla, vaan eipä olekaan enää...

Vierailija
14/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos jo etukäteen=)

Vierailija
16/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna turvota hetken aikaa. Lisää sitten sikanauta jauhelihaa



Kananmunia 3-4 kpl . Pyörittele palloiksi. Paina pullankeskelle reikä ja laita sinne pieni nokare juustoa. Paine umpeen ja pyörittele korppujoihoissa. Paista voissa.



Voin luvata että on taivaallisen hyvää. Ei tule yhtä hyvää jos käyttää pelkän naudan lihaa tai laittaa vähemmän munia.

Vierailija
17/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset


siis pelkkä sipulikeittojauhe taikinan sekaan vai käytetäänkö sipulikeittojauhe lantrattuna veteen ja sitten taikinaan?

Vierailija
18/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

teidän kaikkien lihapullat maistuvat ihan samalle... kiitos kreikkalaisesta reseptistä!

Vierailija
19/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minuä teen mummon reseptin mukaan ja on namia. Mutta hyvä vinkki tuo mikrossa sipulit ja koepaistos. Mummon lihapullien a ja o on kermassa tai maidossa turvotetut korppujauhot+vehnänleseet tsm mukana ja paaaaljon sipulia. Parempia tulee jos paistaa pannulla. Taikinassa putää olla mukana vähärasvaista naudanlihaa riittävästi, jotta pysyvät koossa.

Vierailija
20/27 |
31.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

voisitko antaa yksityiskohtaisemman ohjeen?