Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tutkimus paljastaa:Kotimaisten marjojen syönti vähentää

Vierailija
05.12.2007 |

paksusuolisyövän riskiä. Ja ovathan ne muutenkin vitamiinipommeja. Mutta miten te syötte marjoja talvella? Kiisselit on niin sokerisia, samoin hillot ja hyydykkeet. Suoraan pakastimesta otetut ja sulatetut terveellisimpiä, mutta ei oikein hyviä mielestäni ja tarvii nekin aika paljon sokeria, että lapset suostuu syömään, ainakin meillä. Ongelmallista.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
05.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkäävät myös rahkamössöstä. Ihan vain rahkaa ja marjoja sekaisin.

Vierailija
2/4 |
05.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sitä sokeria niin hirveästi ole, kun vertaa siihen muuhun terveyshyötyyn. Jogurttiin ja rahkaan sekoitetaan mustaviinimarjoja, vadelmia, mustikoita, ei tarvi sokeria kuin ripauksen. Verrattuna tavallisiin jogurtteihin sokerin määrä on todella pieni. Ja voihan sitä käyttää täysraakasokeria jos haluaa siitäkin terveyshyötyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
05.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punaviinimarjoja ja vadelmia jäisinä napostelupaloina. Mustikoita ja mansikoita sellaisenaan jälkiruokana, vähän jäisinä tai sulatettuina. Kaikkia marjoja rahkajälkiruoissa (kermavaahto+rahka tai maustamaton jogurtti+rahka ja vähän sokeria). Puurojen päällä.



Luomukaupoista ja markkinoilta saa marjarouheita, marjat on siis kuivattu ja rouhittu. Näitä voi sekoittaa mysliin, puuroon, jogurttiin.



Vierailija
4/4 |
05.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

marjoista tullut sokeri riittää. Oma sokeri. aina mennyt kaupaksi