Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kokki vastaa kysymyksiin.

Vierailija
01.11.2008 |

.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
01.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja paljonko saat palkkaa? Päivä- vai vuorotyö?

Vierailija
2/11 |
01.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

800 g karjalanpaistilihaa

2 sipulia

2-3 porkkanaa

1 tl suolaa

10 maustepippuria

vettä





1. Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja paloittele porkkanat reiluiksi paloiksi.



2. Pane voideltuun pataan tai vuokaan kerroksittain lihaa, sipulia ja porkkanoita, suolaa ja pippureita. Kaada vuokaan vettä sen verran, että lihat juuri ja juuri peittyvät.



3. Kypsennä 200 asteessa 1 1/2-2 tuntia. Peitä halutessasi kypsymisen loppuvaiheessa kannella. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa. Lisäksi maistuvat puolukkahillo ja etikkakurkut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
01.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aikasemmin ollu vaan noita teflon pannuja. Miten ko. pannulla pitäisi toimi että ruoka ei palaisi niin helposti kiinni? Huomsin, että pienen käytön jälkeen ruoka ei enää jäänyt niin kiinni kuin ensimmäiset paistokset....

Vierailija
4/11 |
01.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teräkseen ruoka ottaa helpommin kiinni ja kuumuus jonka pannu johtaa on kovempi, terävämpi. Puhdistus ja huolto teräspannussa on helppoa esim. konepesuineen ja se kyllä kestää normaalikäytössä ikuisesti.



Tärkein seikka teräspannulla paistettaessa on että rasva lisätään vasta kuumenneelle pannulle silloin rasva ei ehdi palaa ja se pitää ruoan paremmin "irti" pannusta.

Vierailija
5/11 |
01.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jonku hyvän kastikkeen kyllästynyt kaikkiin näihin kanan kanssa:



jotain muuta ku:

kermaa currya

ananasta

herkkusieniä

auraa

tai tikkamasalaa...



Pistin kyllä varmaa aika pahan...

Vierailija
6/11 |
01.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta jotain uutta kanan kanssa...meillä aina noita samoja....:(



T:8

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
01.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

200 g hunajamarinoituja broilerisuikaleita

n.2 dl vettä

n.2 rkl vehnäjauhoja

2 dl ruokakermaa

creme cuisine

valkosipuli ja yrtit

1 kpl kanaliemikuutio

1/2-1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta



Ruskista suikaleet. Sekoita vesi ja vehnäjauhot ja kaada suikaleiden joukkoon. Anna kiehahtaa. Lisää kanaliemikuutio, ruokakerma ja Creme Cuisine. Tarkista kastikkeen paksuus. Voit halutessasi lisätä vettä tai vesi-vehnäjauhoseosta, jotta saat kastikkeesta sopivan paksua. Muista kiehauttaa aina lisättyäsi suurusta. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa tai muita mausteita. Lisää kasvikset ja kuumenna vain sen verran, että ne lämpiävät. Tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Vierailija
8/11 |
01.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos..täytynee kokeilla:)



T:8

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
01.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse laittaisin vähemmän uuniin lämpöä vain 150 ja aikaa tuplasti.

800 g karjalanpaistilihaa

2 sipulia

2-3 porkkanaa

1 tl suolaa

10 maustepippuria

vettä

1. Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja paloittele porkkanat reiluiksi paloiksi.

2. Pane voideltuun pataan tai vuokaan kerroksittain lihaa, sipulia ja porkkanoita, suolaa ja pippureita. Kaada vuokaan vettä sen verran, että lihat juuri ja juuri peittyvät.

3. Kypsennä 200 asteessa 1 1/2-2 tuntia. Peitä halutessasi kypsymisen loppuvaiheessa kannella. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa. Lisäksi maistuvat puolukkahillo ja etikkakurkut.

Vierailija
10/11 |
01.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

pienempi lämpö , 150-175, ja pidempi aika. Lisäksi karjalanpaistiin lisättävä vesi on kiehuvaa vettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
01.11.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valmismarinoitu liha on yök! Sekä siinä että creme cuisinessa ja valmisliemikuutiossa (tuplayök!) on ihan hirveästi suolaa!

200 g hunajamarinoituja broilerisuikaleita

n.2 dl vettä

n.2 rkl vehnäjauhoja

2 dl ruokakermaa

creme cuisine

valkosipuli ja yrtit

1 kpl kanaliemikuutio

1/2-1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta

Ruskista suikaleet. Sekoita vesi ja vehnäjauhot ja kaada suikaleiden joukkoon. Anna kiehahtaa. Lisää kanaliemikuutio, ruokakerma ja Creme Cuisine. Tarkista kastikkeen paksuus. Voit halutessasi lisätä vettä tai vesi-vehnäjauhoseosta, jotta saat kastikkeesta sopivan paksua. Muista kiehauttaa aina lisättyäsi suurusta. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa tai muita mausteita. Lisää kasvikset ja kuumenna vain sen verran, että ne lämpiävät. Tarjoa riisin tai pastan kanssa.