Kokki vastaa kysymyksiin.
Kommentit (11)
800 g karjalanpaistilihaa
2 sipulia
2-3 porkkanaa
1 tl suolaa
10 maustepippuria
vettä
1. Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja paloittele porkkanat reiluiksi paloiksi.
2. Pane voideltuun pataan tai vuokaan kerroksittain lihaa, sipulia ja porkkanoita, suolaa ja pippureita. Kaada vuokaan vettä sen verran, että lihat juuri ja juuri peittyvät.
3. Kypsennä 200 asteessa 1 1/2-2 tuntia. Peitä halutessasi kypsymisen loppuvaiheessa kannella. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa. Lisäksi maistuvat puolukkahillo ja etikkakurkut.
Aikasemmin ollu vaan noita teflon pannuja. Miten ko. pannulla pitäisi toimi että ruoka ei palaisi niin helposti kiinni? Huomsin, että pienen käytön jälkeen ruoka ei enää jäänyt niin kiinni kuin ensimmäiset paistokset....
Teräkseen ruoka ottaa helpommin kiinni ja kuumuus jonka pannu johtaa on kovempi, terävämpi. Puhdistus ja huolto teräspannussa on helppoa esim. konepesuineen ja se kyllä kestää normaalikäytössä ikuisesti.
Tärkein seikka teräspannulla paistettaessa on että rasva lisätään vasta kuumenneelle pannulle silloin rasva ei ehdi palaa ja se pitää ruoan paremmin "irti" pannusta.
Jonku hyvän kastikkeen kyllästynyt kaikkiin näihin kanan kanssa:
jotain muuta ku:
kermaa currya
ananasta
herkkusieniä
auraa
tai tikkamasalaa...
Pistin kyllä varmaa aika pahan...
mutta jotain uutta kanan kanssa...meillä aina noita samoja....:(
T:8
200 g hunajamarinoituja broilerisuikaleita
n.2 dl vettä
n.2 rkl vehnäjauhoja
2 dl ruokakermaa
creme cuisine
valkosipuli ja yrtit
1 kpl kanaliemikuutio
1/2-1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta
Ruskista suikaleet. Sekoita vesi ja vehnäjauhot ja kaada suikaleiden joukkoon. Anna kiehahtaa. Lisää kanaliemikuutio, ruokakerma ja Creme Cuisine. Tarkista kastikkeen paksuus. Voit halutessasi lisätä vettä tai vesi-vehnäjauhoseosta, jotta saat kastikkeesta sopivan paksua. Muista kiehauttaa aina lisättyäsi suurusta. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa tai muita mausteita. Lisää kasvikset ja kuumenna vain sen verran, että ne lämpiävät. Tarjoa riisin tai pastan kanssa.
Itse laittaisin vähemmän uuniin lämpöä vain 150 ja aikaa tuplasti.
800 g karjalanpaistilihaa
2 sipulia
2-3 porkkanaa
1 tl suolaa
10 maustepippuria
vettä1. Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja paloittele porkkanat reiluiksi paloiksi.
2. Pane voideltuun pataan tai vuokaan kerroksittain lihaa, sipulia ja porkkanoita, suolaa ja pippureita. Kaada vuokaan vettä sen verran, että lihat juuri ja juuri peittyvät.
3. Kypsennä 200 asteessa 1 1/2-2 tuntia. Peitä halutessasi kypsymisen loppuvaiheessa kannella. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa. Lisäksi maistuvat puolukkahillo ja etikkakurkut.
pienempi lämpö , 150-175, ja pidempi aika. Lisäksi karjalanpaistiin lisättävä vesi on kiehuvaa vettä.
Valmismarinoitu liha on yök! Sekä siinä että creme cuisinessa ja valmisliemikuutiossa (tuplayök!) on ihan hirveästi suolaa!
200 g hunajamarinoituja broilerisuikaleita
n.2 dl vettä
n.2 rkl vehnäjauhoja
2 dl ruokakermaa
creme cuisine
valkosipuli ja yrtit
1 kpl kanaliemikuutio
1/2-1 pss herne-maissi-paprikasekoitustaRuskista suikaleet. Sekoita vesi ja vehnäjauhot ja kaada suikaleiden joukkoon. Anna kiehahtaa. Lisää kanaliemikuutio, ruokakerma ja Creme Cuisine. Tarkista kastikkeen paksuus. Voit halutessasi lisätä vettä tai vesi-vehnäjauhoseosta, jotta saat kastikkeesta sopivan paksua. Muista kiehauttaa aina lisättyäsi suurusta. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa tai muita mausteita. Lisää kasvikset ja kuumenna vain sen verran, että ne lämpiävät. Tarjoa riisin tai pastan kanssa.
Ja paljonko saat palkkaa? Päivä- vai vuorotyö?