Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä riisiä ne käyttävät kiinalaisessa ravintolassa? Tietääkö joku

Vierailija
30.10.2007 |

Ei ole tavallista pitkäjyväistä ainakaan

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
30.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

ne varmaan valmistaa sen riisin höryttämällä kun kotona yleensä valmistetaan keittämällä

Vierailija
2/6 |
30.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

On niin ihanan pehmeää ja hyvää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
30.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitääpä kokeilla

Vierailija
4/6 |
30.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kysessä on ns jasmiiniriisi, jota myydään ainakin etnokaupoissa. Meikäläisistä merkeistä lähinnä lienee valkoinen risella-puuroriisi.



Kiinalainen riisi keitettään riisikeittimellä tai niin, että kaikki vesi imeytyy riisiin ja siitä tulee tahmeaa.

Vierailija
5/6 |
30.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä ei ole muuta riisiä syöty sen jälkeen kun sitä alettiin myydä normaaleissa kaupoissa. Löytyy vaikka miltä valmistajalsta.

Vierailija
6/6 |
30.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai no, kiinalaisravintoloiden tyylistä en mene sanomaan, mutta ainakaan jasmiiniriisin paketissa ei kehoteta kuullottamaan öljyssä. Kiinalaisravintolat ymmärtääkseni höyryttävät sen riisikeittimessä, mistä tulee se hauska kokkareisuus, jonka ansiosta riisiä voi helposti syödä puikoillakin.



Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän viisi