Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten tehdään salmiakkikossua?

Vierailija
05.10.2007 |

Turkinpippureita ja kossua mut miten?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
05.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nimim. muutaman kerran tehty....

Vierailija
2/10 |
05.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

No kaipa kaikki tavat käy. Jos keittää vedessä niin silloin siitä tietenkin tulee % laimeampaa kun siinä on myös sitä vettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
05.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli monta melliä per shotti tjsp...

Vierailija
4/10 |
05.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitan salmarit ja kossun siihen ja sitten astianpesukoneeseen =)

Vierailija
5/10 |
05.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on keitetty vedessä nuo pippurit ensin aivan liuokseksi asti. Sitä vettä kannattaa laittaa n.2dl kiehumaan. Osa siitä haihtuu keitettäessä ja kun on liuenneet niin anna jäähtyä hetki ja sitten vaan yhdistä. Jääkaappiin ja nauti.

Vierailija
6/10 |
05.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulin radiosta erään ohjeen joka kuulosti mielenkiintoiselta. Se oli tälläinen: puolet salmiakkikossua ja puolet vadelmalikööriä. Maultaan pitäisi muistuttaa sellaisia kirpeitä kovia vaaleanpunaisia ufo karkkeja joissa musta raita. Sitten sen tiedän kun olen testannut =o)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
05.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

mielettömän hyvää=)

Vierailija
8/10 |
05.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alkoholi on liuotinaine, joten turkinpippurit liukenee kyllä. Murskaa ensin iso pussillinen turkinpippureita ja lusikoi pulloon kossua

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
05.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

?

Vierailija
10/10 |
05.10.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Isoon pulloon mahtuuturkinpippurit kokonaisina, pieneen täytyy murskata.



Eli viinapullosta osa viinasta pois, karkit tilalle, korkki hyvin kiinni ja pullo astianpesukoneeseen. Lämmin käsittely nopeuttaa huomattavasti karkkien liukenemista.



Mitenköhän Pirkan uudet sokerittomat turkinpippuri-tyyliset karkit toimii...?