Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
A-P-U-A! Kananrinta uunissa...
12.09.2007 |
Kasvikset petinä, on porkkanaa, lanttua, sipulia ja paprikaa. Riisiä ripottelin myös. Sitten laitoin broiskunrinnat päälle ja vettä niin, että kasvikset peittyy. Kysymys siis:
Tarviiko päälle kannen/ folion? Piteneekö paistoaika jos laittaa ruuan lämmettyä uunissa, päälle folion?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Yleensä foliota käytetään, kun lihapala on iso ja pinta uhkaa palaa kun liha on vielä sisältä raakaa.
PAistopintaa ei siis hevillä tule, jos heti peität rinnan foliolla.