Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hälyty hälytys! Kanan paistamisesta!

Vierailija
25.08.2007 |

Mitenkäs on, jos laitan kanan rintafileet uuniin, vuokaan, ja kermaa päälle, niin pitääkö se sitä ennen ruskistaa, vai voiko laittaa raakana?!

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
25.08.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

eikä mehut karkaa ulos...

Vierailija
2/6 |
25.08.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt joku väitti toisin, ja siksi kyselin. Onko ketään ammattilaista paikalla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
25.08.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kana pysyy mehukkaana eikä tule sitkeää.

Vierailija
4/6 |
25.08.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Todella hyvää. Mutta nimenomaan asian terveydellistä puolta haluan tietää...



ap

Vierailija
5/6 |
25.08.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

kypsyy kummallakin tavalla ja teen milloin mitenkin riippuu aikataulusta. Mehevyyden takaa oikea paistoaika ja lämpötila.



Hygieniasyyt ei ole värin ottamisen syy vaan se väri ja lihassyiden sulkeminen nopeasti.



Jos olet tyytyväinen tulokseen ilman pinnan paistoa jatka vaan entisellä tavallasi.



Keittiömestari

Vierailija
6/6 |
25.08.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jatkan siis kanan paistamista ja lapsille tarjoilemista hyvillä mielin!



ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi yksi