Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Järkyttävä pätkä uutisissa! Kala friteerataan kypsäksi säilyttäen kala kuitenkin elävänä! Kala-parka kärsiin.

Vierailija
09.07.2007 |

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
09.07.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

mä arvaan, se varmaan nostaa mieskuntoa. Niillä pitää olla ihan himmeitä potenssiongelma kun syövät mitä ihmeellisimpiä mättöjä saadaakseen ne 3 sentin pilit nousemaan.

Vierailija
2/10 |
10.07.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokki iskee sen poikki ja kovertaa sen sisuksia sun lautaselle ja se iso ketkaravun oloinen elukka sätkii edelleen lautasella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
10.07.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuli ihan MTVn uutisissa ja oli aika järkkyä katsottavaa! Olisi voinut kyllä uutisankkurit varoittaa!

Vierailija
4/10 |
10.07.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokit paistavat kaloja elävältä Taiwanissa

09.07.2007 21:00



Argh, sattuu!



Kala saattaa elävältä paistamisen jälkeen vielä kitua hengissä lautasella jopa 30 minuuttia. Paikalliset eläinsuojelijat vaativat rääkkäyksen kieltämistä.



Eläintensuojelijat Taiwanissa haluavat kieltää niin sanotun elävän kuolleen kalan tarjoilun gourmet-ravintoloissa. Kiinan mantereen puolelta matkitussa kokkaustavassa kalan alavartalo friteerataan ja tarjoilulautasella se haukkoo yhä henkeä.



Taiwanilaiset ottivat oppia Kiinan Sichuanin maakunnasta, jossa tämä tapa on suosittu keino osoittaa kalan olevan tuore. Kala on keittiömestarin mukaan hengissä lautasella jopa 30 minuuttia.



- Pitää olla nopea. Leikatessa ei saa vahingoittaa sisälmyksiä, nimettömäksi jäänyt kokki kertoo.



Keski-Taiwanilainen kokki kävi erikseen opettelemassa Sichuanin erikoisuuden salat. Kalan päästä pidetään kiinni friteerauksen aikana. Eläinsuojelijoiden mielestä tämä on eläinrääkkäystä ja he vaativat kaupungin viranomaisia kieltämään niin sanotun elävän kuolleen kalan tarjoilemisen.



* Netti-tvKatso Netti-tv:stä Tanja Huutosen juttu

* (Yhdeksän uutiset 09.07.2007)







- Kala on selkärankainen, joka tarkoittaa sitä, että se tuntee kipua. Siksi se altistuu tässä tapauksessa erittäin kovalle kivulle, Liu Shian-lan Taiwanin luonto-ja ympäristöjärjestöstä kertoo



Eläinrakkaimmat kokit ovat jo kieltäytyneet valmistamasta kalaa tällä tavalla.



(MTV3)

Vierailija
5/10 |
10.07.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

järkyttävää touhua. Apinan aivoja tiedän syötän elävältä silleen että tuodaan pöytään ja isketään kallo auki ja syödään tämäkin Kiinassa. Olen nähnyt siitä filmin. Kuvottavaa.



Ravut kuolee kyllä tosi nopeasti kiehuvassa vedessä jos ne laitetaan pienissä erissä.



Joskus näin harjoitteluaikaan sellaisen keittämisen jota pidän kyllä ala-arvoisena, kokki iski suuren määrän kerralla rapuja kattilaan ja on selvää että veden lämpö laskee liikaa ja rapuparat alkoi kiipeämään yli, tajusi mokanneena ja pisti kannen päälle kun ei ittekään voinut sitä katsella.

Vierailija
6/10 |
10.07.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tiedättekö kuinka paljon ne eläimet kärsivät? Syöttekö lehmää, mutta ette koiraa? Miksi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
10.07.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö lihaa ja maitotuotteita ja munia vain sellaisista olosuhteista, jotka itse ymmärrän riittävän hyviksi.



Vierailija
8/10 |
10.07.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

sisäistänyt ei kauhistele kalan paistamista elävänä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
10.07.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuitenkaan kiduteta niin että osa eläimestä on kiehuvassa rasvassa. Hengiltä ne otetaan nopeasti

Vierailija
10/10 |
10.07.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä jo se on väärin, että kaloja ongitaan, sitten irrotetaan se koukku ja heitetään kala takaisin mereen. Siis haloooo!