Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

miksi keittäminen on parempi valmstusmuoto ruualle, kun paistaminen?

Vierailija
02.10.2008 |

kun kummassakaan ei käytetä lisärasvaa

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
02.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja ne taas on karsinogeenisiä ja aiheuttaa närästystä ja mahakipua ja ruoansulatusvaivoja paljon helpommin kuin lempeästi 100 asteessa keitelty ruoka.



Vielä parempihan on syödä höyrytettyä ruokaa. Se ei ole ihan niinkään kuuma valmistuslämpötila.

Vierailija
2/3 |
02.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Harva kai paistaa ilman rasvaa.

3, no koskaan en ole moisista oireista kärsinyt.

mutta ovatko nuo syntyneet "utotokset" muuten vaarallisia?

-ap-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
02.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli ne aiheuttavat syöpää. Ei todennäköisesti tänään eikä vielä huomennakaan, ei ehkä koskaan, mutta jokainen paistettu ruoka jonka syöt, lisää todennäköisyyttä, että olet sen 30%joukossa suomalaisista, jotka syöpään sairastuu.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi yhdeksän