Lue keskustelun säännöt.
miksi keittäminen on parempi valmstusmuoto ruualle, kun paistaminen?
Kommentit (3)
Harva kai paistaa ilman rasvaa.
3, no koskaan en ole moisista oireista kärsinyt.
mutta ovatko nuo syntyneet "utotokset" muuten vaarallisia?
-ap-
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
eli ne aiheuttavat syöpää. Ei todennäköisesti tänään eikä vielä huomennakaan, ei ehkä koskaan, mutta jokainen paistettu ruoka jonka syöt, lisää todennäköisyyttä, että olet sen 30%joukossa suomalaisista, jotka syöpään sairastuu.
ja ne taas on karsinogeenisiä ja aiheuttaa närästystä ja mahakipua ja ruoansulatusvaivoja paljon helpommin kuin lempeästi 100 asteessa keitelty ruoka.
Vielä parempihan on syödä höyrytettyä ruokaa. Se ei ole ihan niinkään kuuma valmistuslämpötila.