Miksi tofun pitäisi näyttää ja maistua naudanlihalta ja porkkanan näyttää ja maistua lohelta?
Eihän pornovideoillekaan runkkaaminen tunnu naimiselta.
Kommentit (7)
Hohhoijaa. Miksihän ruuanlaittotaito on keksitty, kun ap ei näe sillä olevan mitään virkaa. Se varmaan söis puuta jos sille sanois, että kas tässä uudella tavalla valmistettua naudanlihaa.
Otsikon allekirjoitan. Muuhun en voi kommentoida.
Ituhipit ovat turhinta, mitä maa päällään kantaa. Eivät omin avuin pysyisi hengissä luonnossa, vaan tuhosisivat sen(kin).
No ei sen tofun lihalta tarvi maistua. Mutta ihan mukavaa kyllä, että saisi sen maistumaan edes joltain niin että olisi herkullista. Toistaiseksi en ole tällaiseen tofuun törmännyt.
Kyllä rehellinen kasvisruoka on satakertaa parempaa, kuin lihaa matkiva kopio.
Lasange nam. Munakoisoa tai kesäkurpitsaa ja sieniä. Hernekeitto. Lihalla tai ilman. Röstit. Grillatut kasvikset. Vegekakut. Kasvissosekeitto. Yms. Täytetyt paprikat, lätyt, puurot, leivät. Kiisselit, lappapuuro. Salaatit.
Ihanaa olla sekasyöjä. Ei pelkkää tylsää lihaa, pippuri,paprika ja suola seoksella. Vaan kaikkea monipuolisesti.
Graavilohi, joululimppu, kurkku ja juusto kitusiin. Nyt heti. Sienisalaattia ehkä vielä sips.
Sota-aikaan juotiin kahvinkorviketta, jossa oli aluksi 30% oikeaa kahvia ja loput paahdettua voikukanjuurta, ruista ja sikuria.
Kun oikea kahvi loppui, juotiin kahvin vastiketta, paahdettuja juuria ja viljaa. Silti oltiin juovinaan "kahvia"
Kiinassa valmistetaan silikonista Sex-Dolleja suomalaisten peräkammarin inkkelipoikien iloksi. "Melkein, kuin saisi ihan oikeasti!"
Mikset syö lihaa raakana ja kylmänä sekä karvapintaisena? Miksi se pitää maustaa, suolata ja kypsentää?