Kinkku levisi kuin Jokisen eväät.
Mikä meni vikaan?
Poistin paistetusta kinkusta verkon, niin kinkkupa ei pysynytkään kasassa vaan nyt on neljä epämääräistä palaa.
Kommentit (25)
Vierailija kirjoitti:
Ajan rakenne on muuttunut.
Siitä huolimatta otsikkoon ei edelleenkään kuulu laittaa pistettä.
Meilläkin levähti pellille rasvan sekaan. Mitä nyt
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ajan rakenne on muuttunut.
Siitä huolimatta otsikkoon ei edelleenkään kuulu laittaa pistettä.
Ai kauheeta, syntinen raukka hävetköön, ettei edes tajua, että tuohon pitäisi laittaa pelkkä otsikko.
Vierailija kirjoitti:
Mihin sisälämpötilaan paistoit?
Kait se joku 90 oli. Ei kyllä koskaan ole hajonnut noin, oisko huonosti koottu.
Täysin pilalla ja syömäkelvoton, voin tulla hakemaan pois!
Vierailija kirjoitti:
Teit sitten nyhtöpossua.
Siihen minä tähtään oman kinkkuni kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Teit sitten nyhtöpossua.
Namskis
Täällä tuo on tarkoituskin. Paistan vuorokauden 90 asteessa.
Punakka kumikinkku ei ole meidän juttu.
Haha, kuulostaa hassulta. 90 on kyllä ylikypsä, no kai ne palat on syötäviä kuitenkin.
Jokisen eväspalvaamon kinkun kuuluukin levitä. Olisit ostanut HKn jos haluat leviämättömän.
Murea ja hivenen ylikypsä kinkku on 80-85 astetta. Kinkun pitää meillä olla murea ja mieluummin kuivakka kuin kiiltävän punainen ja märän näköinen.
Tuskin tuo haittaa makua... nam...
No sitten on ainakin 3ea eri kinkkua.
Vierailija kirjoitti:
Teit sitten nyhtöpossua.
No ei ihan sentään, mutta eipä ole kokonainen kaunis kinkku. Enne olen ostanut sen pienemmän juhlakinkun 4 kiloa tai alle. Nyt ostin sen vähän isomman 5 kiloa ja siitä ylöspäin. Pitänee jatkossakin ostaa niitä pinempiä ja joku muu kuin HK, mikä tähän mennessä on kuitenkin ollut paras. Ja niin huolella kun valitsin sen huonoimman kappaleen.
Ainahan se tahtoo hajota. Ei mitään erikoista siis
Vierailija kirjoitti:
Meilläkin levähti pellille rasvan sekaan. Mitä nyt
Täytyy varmaan syödä se.
Ajan rakenne on muuttunut.