Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Juustokastike

Vierailija
22.12.2025 |

Mitä juustoa tai juustoja kannattaa käyttää, jos haluaa valmistaa paksun kermaisen juustokastikkeen?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
22.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aura

Vierailija
2/8 |
22.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mihin kastike tulee?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
22.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mihin kastike tulee?

Ajattelin joko pastan tai paistettujen perunoiden kanssa. Jotain lihaa kylkeen.

Vierailija
4/8 |
22.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aura

 

Lohen kanssa käy tosiaan hyvin tavan bechamel-valkokastike, johon reippaasti Auraa. 

 

Tulee hyvä kuorrute uunilohelle!

 

Vierailija
5/8 |
22.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kätän yleensä gruyere juustoa,kenties lisään pallon buffalo mozzarellaa tai raastettua parmasaania. Myös cheddar sulaa hyvin.

Vierailija
6/8 |
22.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koskenlaskijan valmis ns. dippijuustokastike lienee sen tyyppistä, mitä nyt mietit. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
22.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Koskenlaskijan valmis ns. dippijuustokastike lienee sen tyyppistä, mitä nyt mietit. 

Ei. Mä en ole mikään suuri Koskenlaskijan ystävä.  Sopii kyllä hyvin kasvisten dippailuun, mutta en hae nyt sitä tässä.

Vierailija
8/8 |
22.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä käytän usein ruokajuustona Pirkan emmental-mozzarellaraastetta, oikein hyvin onnistunut seos. Käy erinomaisen hyvin kastikkeisiin ja gratiineihin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kahdeksan neljä