Juustokastike
Mitä juustoa tai juustoja kannattaa käyttää, jos haluaa valmistaa paksun kermaisen juustokastikkeen?
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Mihin kastike tulee?
Ajattelin joko pastan tai paistettujen perunoiden kanssa. Jotain lihaa kylkeen.
Vierailija kirjoitti:
Aura
Lohen kanssa käy tosiaan hyvin tavan bechamel-valkokastike, johon reippaasti Auraa.
Tulee hyvä kuorrute uunilohelle!
Kätän yleensä gruyere juustoa,kenties lisään pallon buffalo mozzarellaa tai raastettua parmasaania. Myös cheddar sulaa hyvin.
Koskenlaskijan valmis ns. dippijuustokastike lienee sen tyyppistä, mitä nyt mietit.
Vierailija kirjoitti:
Koskenlaskijan valmis ns. dippijuustokastike lienee sen tyyppistä, mitä nyt mietit.
Ei. Mä en ole mikään suuri Koskenlaskijan ystävä. Sopii kyllä hyvin kasvisten dippailuun, mutta en hae nyt sitä tässä.
Minä käytän usein ruokajuustona Pirkan emmental-mozzarellaraastetta, oikein hyvin onnistunut seos. Käy erinomaisen hyvin kastikkeisiin ja gratiineihin.
Aura