Käykö joku vielä Kotipizzassa?
Ja jos käy, niin miksi ihmeessä?
Käyttivät vielä tovi sitten vain kotimaista lihaa, miksi siellä jaksoinkin käydä. Kuitenkin hiljattain vaihtui nduja-makkaran alkuperämaaksi Tanska, ja nyt on ilmeisesti näissä heidän lupaamissa kilpailutuksissa vaihtuneet myös pepperoni ja salami tanskalaisiksi (ja näihin kilpailutuksiin suomalaisetkin tuottajat voivat heidän mukaansa osallistua, no ylläri kun tanskalainen voitti, laatu varmaan siellä antibioottipossuilla ja -lehmillä paljon parempi!).
En ole enää sen jälkeen käynyt, ja hinnatkin on kotisivujen perusteella nousseet. Mutta kuka täällä vielä käy, ja miksi?
Kommentit (61)
Myös myyjät ulkolaisia ja vielä yritti huijata kaksi kertaa Myyrmannin vastaavassa, onneksi huomasin heti.
Mikä sen enää tekee "Kotipizzaksi?"
Käyn toki ja nyt varmemmin kun voitin siitå muistipelistå ison lahjakortin !
Vierailija kirjoitti:
Minä. En syö lihaa. Kotipizzan pizzat on tosi hyviä.
Tuet sitten riistoa ja suomalaisen ruoantuotannon alasajoa, onnea sinulle valinnastasi
En ole vuosiin käynyt muualla kuin kotipizzassa. Noin parin kuukauden välein haen sieltä pizzan. Ihan parasta.
Harvemmin. Hinta noussut, laatu laskenut eikä pizzeriaa erota aina ulkomaalaisten paikoista henkilökunnan osalta.
ei en käy ja syyt:
- orkla pilasi maun
- pilasi kotimaisuuden.
- laatu vaihtelee liian paljon joka Kotipizzan sisällä kerran sain rasvaisen pizzan monsterin jonka tangot ei ollut dipattavissa ollenkaan ja en saanut uutta pizzaa tai rahoja takaisin, vaikka pizza oli oranssi ja syömä kelvoton.
- hinta kallis.
tässä syyt miksi en vaan enää koskaan aio tilata tuolta. mielummin menen paikalliseen kebulaan siellä sentään laatu on sama ihan sama mihin menee ja aina hyvää , halpaa ja saa mitä tilaa.
Kerran kun olen saanut vakavan ruokamyrkytyksen paikallisesta pizzeriasta niin ei ole tarvinnut miettiä mistä pizzat hakee jatkossa. Mieluummin vähän kalliimpaa kun tietää että hygieniasta ainakin pidetään huolta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä. En syö lihaa. Kotipizzan pizzat on tosi hyviä.
Tuet sitten riistoa ja suomalaisen ruoantuotannon alasajoa, onnea sinulle valinnastasi
Jaa. Nämä ulkomaalaisten paikatko käyttävät sitten suomalaisia raaka-aineita ja toimivat ihan täysin laillisesti?
Liekköhän Kotipizzassa vielä kuittitakuu? Joskus oli, että jos ei saa kuittia niin saa pizzan ilmaiseksi. Jos on ollut näitä huijauksia, liekö henkilökunta niin osaavaa kuin ennen vanhaan.
Ap
Käyn, tosin en syö lihaa. Omalla paikkakunnalla ei ole kovin montaa pizzeriaa, ja kotipizza vaikuttaa vähistä vaihtoehdoista siisteimmältä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä. En syö lihaa. Kotipizzan pizzat on tosi hyviä.
Tuet sitten riistoa ja suomalaisen ruoantuotannon alasajoa, onnea sinulle valinnastasi
Jaa. Nämä ulkomaalaisten paikatko käyttävät sitten suomalaisia raaka-aineita ja toimivat ihan täysin laillisesti?
Eivät mainostaneet ensin, että käyttävät suomalaisia ja sitten vaihtaneet ulkomaisiksi
Käyn. Pizzan koko On sopiva eikö läskiinnytå ihmistä.
Miksi sinä ylipainoa omaava haet pizzamafiapaikoista jättipizzan? Huonompaa laatua, ja liian iso annos ja sitten ihmettelet verenpainettasi ja kiloja?
Kannattasko ostaa laatua ja syödä pienempiä annoksia? SIKSI K O T I P I Z Z A.
En ole KERTAAKAAN elämässäni käynyt, siis en ikinä.
Täysin kokematta koko Kotipizza, ja sellaiseksi jääkin.
Pizzojen koot pienentyneet ja hintoja nostettu. Se normaali kokoinen pizza on kuin joku lasten pizzza. Makukaan ei ole kovin erikoinen. EI. Rahastamisen maku jäi vaan suuhun.