Minä kokeilin sitä nauta-hyshys jauhista!
Jostain syystä siitä ei sovi näillä palstoilla puhua, vaan ketju poistetaan, joten hyssyttelin sitten.
Kokeilun tulos oli, että en löytänyt sitä hyshyssiä mistään sieltä naudan joukosta. Eli meni ihan naudasta.
Korvien väli kyllä laittoi hanttiin ensin, kun sitä söi. Ihmismieli on merkillinen. Kun tietää, että joukossa on muutakin, niin ennakkoasenteet nostaa päätään.
Kommentit (4)
Tulee mieleen joku pula-ajan ruoka, jota jatkettu halvalla sahanpurulla. Pitäisi olla 30 % halvempi edes normaaliin nautaan verrattuna jos 30 % sisällöstä on hernettä.
Oli se vähän halvempikin. Ja kuuluukin olla, kun ei kerran ole täyttä lihaa. Ja ihan yhtä hyvin se täytti kuin tavallinen jauheliharuoka, enimmäkseen kumminkin oli sitä lihaa tässäkin. Kokeilin sitä semmoiseen pata-ainesruokaan, jota myydään pusseissa ja johon lisätän vain vettä ja jauheliha.
En ole kokeillut ja tuskin kokeilenkaan. Aikoinaan opiskeluaikoina tuli jatkettua lihapullataikinaa useinkin porkkanaraasteella ja onhan Lindströmin pihveissäkin punajuurta. Osaan siis itsekin sekoittaa kasviksia jauhelihan joukkoon.
Mielipiteitä? Olette maistaneet?
Kaupassa oli vain yksi paketti jäljellä. Se taitaa mennä kuin kuumille kiville tai sitten on hankittu vaan pieni erä myyntiin. Ihan oli syömäkelpoista. Ammutkin kiittää.