Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Minä kokeilin sitä nauta-hyshys jauhista!

Vierailija
13.12.2025 |

Jostain syystä siitä ei sovi näillä palstoilla puhua, vaan ketju poistetaan, joten hyssyttelin sitten.

Kokeilun tulos oli, että en löytänyt sitä hyshyssiä mistään sieltä naudan joukosta. Eli meni ihan naudasta.

Korvien väli kyllä laittoi hanttiin ensin, kun sitä söi. Ihmismieli on merkillinen. Kun tietää, että joukossa on muutakin, niin ennakkoasenteet nostaa päätään.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
13.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mielipiteitä? Olette maistaneet?

Kaupassa oli vain yksi paketti jäljellä. Se taitaa mennä kuin kuumille kiville tai sitten on hankittu vaan pieni erä myyntiin. Ihan oli syömäkelpoista. Ammutkin kiittää. 

Vierailija
2/4 |
13.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulee mieleen joku pula-ajan ruoka, jota jatkettu halvalla sahanpurulla. Pitäisi olla 30 % halvempi edes normaaliin nautaan verrattuna jos 30 % sisällöstä on hernettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
13.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oli se vähän halvempikin. Ja kuuluukin olla, kun ei kerran ole täyttä lihaa. Ja ihan yhtä hyvin se täytti kuin tavallinen jauheliharuoka, enimmäkseen kumminkin oli sitä lihaa tässäkin. Kokeilin sitä semmoiseen pata-ainesruokaan, jota myydään pusseissa ja johon lisätän vain vettä ja jauheliha.

4/4 |
13.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole kokeillut ja tuskin kokeilenkaan. Aikoinaan opiskeluaikoina tuli jatkettua lihapullataikinaa useinkin porkkanaraasteella ja onhan Lindströmin pihveissäkin punajuurta. Osaan siis itsekin sekoittaa kasviksia jauhelihan joukkoon.