Lue keskustelun säännöt.
Kelpaako pehmennyt lanttu vielä lanttulaatikkoon?
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Eiköhän. Minä käytän vähän nahistuneitakin juureksia kokkaamiseen. En muista, mistä bongasin vinkin.
Siis eiköhän kelpaa, piti sanomani.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Voi käyttää, jos on vain pehmennyt mutta muuten ok.
Nehän pitääkin keitää ihan pehmeäksi
Laitat kattilaan ja kuumavettä valutat raanasta niin siinä se kiehuu.
Vierailija kirjoitti:
Laitat kattilaan ja kuumavettä valutat raanasta niin siinä se kiehuu.
Kattilaan kyllä valutetaan kylmää vettä. Hanan kuumaa vettä ei saa käyttää elintarvikekäyttöön ollenkaan, veden kuumentuessa se irrottelee putkien sisältä kaikkea mahdollista ihmiselle ei-niin-kivaa ainesta veden sekaan.
Eiköhän. Minä käytän vähän nahistuneitakin juureksia kokkaamiseen. En muista, mistä bongasin vinkin.