Keiju margariinilla tulee ihan yhtä hyviä kakkuja kuin voilla
Se normaali vihreä Keiju on ihan yhtä hyvä leivonnassa kuin voi. Tein nyt Keijulla kun ennen tein voilla ja yllätyin.
Kommentit (7)
Kyllähän voi hyvää on ja kuulemma voilla leivotulla on parempi säilyvyys.
Mutta, sitten ne huonot rasvat jotka tukkii verisuonet ja aiheuttaa ongelmia. Ei kiitos.
Itse käytän leivonnassa Alentaja margariinia, kolesterolia alentavaa tai sitten ihan rypsiöljyä.
Ap on oikeassa. Leipomisessa ja paistamisessa ei ihan oikeasti ole väliä. Mutta leivän päällä pitää olla voita!
ehkä jos on suu tehty tuohesta.
Jos on makuaistia niin ei todellakaan tule.
On muuten omitusta kuinka ensin paasataan transrasvojen vaarallisuudesta ja sitten kehutaan kilvan margariineja.
Koettakaa jo päättää.
Voit itse tehdä keijua halvemmalla. Vaahdota vain 100g voita ja runsaasti emulgointiainetta 1000g grammaan vettä.
Vastaavalla reseptillä syntyy mitä tahansa muutakin kevyttuotetta. Turha sitä vettä on kantaa kaupasta kovaan hintaan kun sitä tulee kotona hanasta.
Leivontaan voi käyttää myös kasvisöljyä, auringonkukkaöljyllä tulee ihan hyviä kakkuja.
Ei ole. Sinulla on varmaan surkastunut makuaisti.