Lue keskustelun säännöt.
Mitä ruokia hirvestä?
26.11.2025 |
Uusi miesystävä hirvestää ja nyt on pakastin täynnä hirveä monessa eri muodossa. Miten siitä saa mureaa ja hyvää? Olen joskus syönyt sitkasta hirven palapaistia.
Kommentit (4)
Karjalanpaistin ohjeella, useammaksi tunniksi uuniin miedolla lämmöllä 150-170 astetta
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Voit tehdä kaikkea mitä naudastakin. Sitkeys on valmistusvirhe, hirvi ei ole pikaruokaa, valmistukseen on varattava aikaa.
Ruokasoodassa kun käyttää niin pitäisi mureutua ja pehmeytyä lihasuikaleet kuin kiinalaisessa ravintolassa. Pese ruokasooda pois. Tee vaikka hirvenkäristystä.
Muuten pitkä haudutus voi pehmeyttää lihan. Eli pataruoka?
Syötä koiralle.