Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Herneproteiini

Vierailija
12.11.2025 |

Käytättekö tätä tai sisältävätkö jotkut käyttmänne valmisruuat tätä?

Ihmettelen siksi, kun hernekeitossa proteiini nousee vaahdoksi pinnalle, se yleensä kaavitaan pois ja se näyttääkin epämiellyttävältä. Niin miksi tätä moskaa sitten joku söisi vapaaehtoisesti?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
12.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olet kyllä käsittänyt nyt oikeastaan kaiken ihan väärin. 

Vierailija
2/6 |
12.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olet kyllä käsittänyt nyt oikeastaan kaiken ihan väärin. 

Jaa miten? Se vaahto jopa kovettuu kuten kananmunan valkuainen. Ei sitä tee mieli syödä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
12.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Olet kyllä käsittänyt nyt oikeastaan kaiken ihan väärin. 

Jaa miten? Se vaahto jopa kovettuu kuten kananmunan valkuainen. Ei sitä tee mieli syödä.

No eihän keittojen pinnalle tuleva vaahto liity mitenkään ruoka-aineiden muuhun syötävyyteen tai makuun. 

Lisäksi kuvailit asian aivan kuin valkuainen liukenisi pois niistä herneistä, että herneet jotenkin syötäisiin ilman proteiinia. 

Vierailija
4/6 |
12.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Olet kyllä käsittänyt nyt oikeastaan kaiken ihan väärin. 

Jaa miten? Se vaahto jopa kovettuu kuten kananmunan valkuainen. Ei sitä tee mieli syödä.

No eihän keittojen pinnalle tuleva vaahto liity mitenkään ruoka-aineiden muuhun syötävyyteen tai makuun. 

Lisäksi kuvailit asian aivan kuin valkuainen liukenisi pois niistä herneistä, että herneet jotenkin syötäisiin ilman proteiinia. 

Jos googlaat asian niin sinulle selviää, että se vaahto on nimenomaan proteiinia.

Ja kyllä se neuvotaan kaapimaan pois, ja se tekee mielikin kaapia, sillä se näyttää aivan moskalta.

Vierailija
5/6 |
12.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Olet kyllä käsittänyt nyt oikeastaan kaiken ihan väärin. 

Jaa miten? Se vaahto jopa kovettuu kuten kananmunan valkuainen. Ei sitä tee mieli syödä.

No eihän keittojen pinnalle tuleva vaahto liity mitenkään ruoka-aineiden muuhun syötävyyteen tai makuun. 

Lisäksi kuvailit asian aivan kuin valkuainen liukenisi pois niistä herneistä, että herneet jotenkin syötäisiin ilman proteiinia. 

Jos googlaat asian niin sinulle selviää, että se vaahto on nimenomaan proteiinia.

Ja kyllä se neuvotaan kaapimaan pois, ja se tekee mielikin kaapia, sillä se näyttää aivan moskalta.

Kyllä minä tiedän, että keittojen pinnalle nouseva vaahto on proteiinipohjaista. Sitähän tulee lihasta myös. Ei sitä lihakeiton vaahtoakaan syödä, mutta lihaa syödään. Ihan niinkuin herneitä ja niistä valmistettuja ruokiakin. 

Vierailija
6/6 |
12.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisikohan tässä tämän päivän tyhmin aloitus?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi yksi