Valkosipuli ei kuulu italialaiseen keittiöön.
Koomista kun ihmiset sanovat tekevänsä italialaista ja laittavansa valkosipulia, vaikka se ei kiinalaisena mausteena italian keittöihin edes kuulu.
Kommentit (48)
Sinne meni myös tomaattikastikkeet sillä tomaattihan on etelä-Amerikasta, kuten perunakin. Eli gnoccit eivät siis kuulu italialaiseen keittiöön kuten ei pomodorokaan. Pastakin tehdään vehnästä jonka alkukoti on lähi-idässä. Eli pizzan ja pastan voi heittää pois Italialaisesta ruokavaliosta.
Ja italialaiset itse, Euroopan asutushan on tullut jostain Afrikan puolelta joten italialaisetkaan eivät ole oikeita italialaisia ! Huijareita kaikki!
Onneksi viisas AP paljasti tämän salaliiton
Mulla ei ole italialainen keittiö vaan IKEA:n.
Amerikanitalialaisten hömpötyksiä kaikki valkosipulit. Ei ole valkosipulia tarvinnut yhdelläkään Italianmatkalla syödä.
Valkosipuli kuuluu olennaisena osana italialaiseen keittiöön. Sitä käytetään monien tyypillisten italialaisten ruokien, kuten pastojen, pizzojen ja risotojen maustamisessa.
Valkosipuli on yksi italialaisen keittiön kulmakivistä oliiviöljyn, tomaatin, yrttien ja juuston rinnalla.
Se antaa makua lukuisiin ruokiin ja on siksi keskeinen raaka-aine italialaisessa ruoanlaitossa.
Vierailija kirjoitti:
Valkosipuli kuuluu olennaisena osana italialaiseen keittiöön. Sitä käytetään monien tyypillisten italialaisten ruokien, kuten pastojen, pizzojen ja risotojen maustamisessa.
Valkosipuli on yksi italialaisen keittiön kulmakivistä oliiviöljyn, tomaatin, yrttien ja juuston rinnalla.
Se antaa makua lukuisiin ruokiin ja on siksi keskeinen raaka-aine italialaisessa ruoanlaitossa.
Amerikanitalialaiseen keittiöön kuuluu, ei italialaiseen.
Vierailija kirjoitti:
Sinne meni myös tomaattikastikkeet sillä tomaattihan on etelä-Amerikasta, kuten perunakin. Eli gnoccit eivät siis kuulu italialaiseen keittiöön kuten ei pomodorokaan. Pastakin tehdään vehnästä jonka alkukoti on lähi-idässä. Eli pizzan ja pastan voi heittää pois Italialaisesta ruokavaliosta.
Ja italialaiset itse, Euroopan asutushan on tullut jostain Afrikan puolelta joten italialaisetkaan eivät ole oikeita italialaisia ! Huijareita kaikki!
Onneksi viisas AP paljasti tämän salaliiton
blaa...blaa...blaa...
Tyypillinen nihilistin vastaus
italialaisen keittiön pääraaka-aineita ovat tomaatti, oliiviöljy, valkosipuli ja basilika
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Valkosipuli kuuluu olennaisena osana italialaiseen keittiöön. Sitä käytetään monien tyypillisten italialaisten ruokien, kuten pastojen, pizzojen ja risotojen maustamisessa.
Valkosipuli on yksi italialaisen keittiön kulmakivistä oliiviöljyn, tomaatin, yrttien ja juuston rinnalla.
Se antaa makua lukuisiin ruokiin ja on siksi keskeinen raaka-aine italialaisessa ruoanlaitossa.
Amerikanitalialaiseen keittiöön kuuluu, ei italialaiseen.
Sä oot kyllä sekasin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Valkosipuli kuuluu olennaisena osana italialaiseen keittiöön. Sitä käytetään monien tyypillisten italialaisten ruokien, kuten pastojen, pizzojen ja risotojen maustamisessa.
Valkosipuli on yksi italialaisen keittiön kulmakivistä oliiviöljyn, tomaatin, yrttien ja juuston rinnalla.
Se antaa makua lukuisiin ruokiin ja on siksi keskeinen raaka-aine italialaisessa ruoanlaitossa.
Amerikanitalialaiseen keittiöön kuuluu, ei italialaiseen.
Kuuluu se, tosin amerikanitalialaisessa valkopipulia käytetään paljon hövelimmin.
Kyllä se on kuulunut jo silkkitiestä asti. Lähes kaikki tulee sitäpaitsi Kiinasta ja sieltäpäin muutenkin. Poislukien kahvi, peruna ja muut amerikan hetelmät.
Söin kerran italialaista pizzaa ja se oli niin valkosipulilla kyllästetty, ettei mitään muuta maistunutkaan. Todella huono kokemus. Pidän enemmän suomalaisesta pizzasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sinne meni myös tomaattikastikkeet sillä tomaattihan on etelä-Amerikasta, kuten perunakin. Eli gnoccit eivät siis kuulu italialaiseen keittiöön kuten ei pomodorokaan. Pastakin tehdään vehnästä jonka alkukoti on lähi-idässä. Eli pizzan ja pastan voi heittää pois Italialaisesta ruokavaliosta.
Ja italialaiset itse, Euroopan asutushan on tullut jostain Afrikan puolelta joten italialaisetkaan eivät ole oikeita italialaisia ! Huijareita kaikki!
Onneksi viisas AP paljasti tämän salaliiton
blaa...blaa...blaa...
Tyypillinen nihilistin vastaus
Päinvastoin. Näyttää ainoana, kuka osaa ajatella eikä juokse massojen aivopesemänä.
No eihän tomaattikaan siinä tapauksessa kuulu italialaiseen keittiöön, koska se on Etelä-Amerikasta. Välimereltä tulee vain oliivit. Viinirypäleetkin on Mesopotamiasta alunperin. Pastakin on aasiasta.
ja peruna on Perusta. Mitä jää jäljelle? Lihaa ja nauriita?
Ap kirjoitti totta. Italialaiseen keittiöön kuuluu sofrito, eli lehtiselleri, sipuli ja porkkana pilkottuna, blendattuna ja sen jälkeen paistettuna.
On italialaisia kokkeja jotka eivät tee italialaista ruokaa ilman soffrittoa oliiviöljyn kanssa
On kiinalaisia kokkeja jotka eivät tee kiinalaista ruokaa ilman inkivääriä, valkosipulia ja kevätsipulia
On ranskalaisia kokkeja jotka eivät tee ranskalaista ruokaa ilman sipulia, lehtiselleriä ja porkkanaa joka italialaisesta keittiöstä poiketen paistetaan voilla
Mutta hei! Te voitte itse päättää oletteko kulinaristisia superkokkeja tai mitä lie sekundaa! Minä pyrin olemaan superkokki
Kaverin suomeenmuuttaneen paljasjalkaisen napolilaisperheen ruokapöydässä oli aina valkosipulia jossain muodossa.
Mitkä ihmisjoukot?