Söin juuri päärynöitä, kiiviä ja hunajamelonia. Niin hyvää
Kommentit (8)
Mä söin donitsin ja pullaa, jouluhiflareita. Hyväö oli.
Minä söin makkaraa, muffinseja, suklaata, kermaleivoksen ja lisää makkaraa, nyt keitettynä. Niin hyvää !
Mä söin hapankaalia. Jääkaappikylmänä suoraan paketista. Se oli niin raikasta, että jos vatsa kestäisi niin koko paketti menisi kerralla.
Vierailija kirjoitti:
Mä söin hapankaalia. Jääkaappikylmänä suoraan paketista. Se oli niin raikasta, että jos vatsa kestäisi niin koko paketti menisi kerralla.
Mille se maistuu? En ole koskaan syönyt. Tosin on sappivika.
Vierailija kirjoitti:
Mä söin hapankaalia. Jääkaappikylmänä suoraan paketista. Se oli niin raikasta, että jos vatsa kestäisi niin koko paketti menisi kerralla.
Poltitko Mahorkan päälle. venäläinen kansallisruoka.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mä söin hapankaalia. Jääkaappikylmänä suoraan paketista. Se oli niin raikasta, että jos vatsa kestäisi niin koko paketti menisi kerralla.
Mille se maistuu? En ole koskaan syönyt. Tosin on sappivika.
Vaikea kuvailla! Kyseessä on hapatettu tuote. Joku täälläkin on väittänyt, että sisältää etikkaa, mikä ei pidää paikkaansa vaan maku tulee nimenomaan maitohappokäymisestä. Hapankaalissa on myös suolaa, joten kokonaisuus on ehkä suolaisen hapan. Itse pidän valkosipulihapankaalista, ja se valkosipuli maistuu siinä aika voimakkaasti.
Tuntuu, että hapankaali on niitä 'joko tykkäät tai sitten et' -ruokalajeja. Itse pidän siitä erityisesti ihan sellaisenaan, mutta olen myös sekoittanut perunamuussiin ja laittanut pastejan sisään juuston kanssa. Kypsentäminen vähän tasoittaa makua.
Et oo koskaan tehny nuin.