Kertokaapa miten saa airfryerissä paremmat ranskalaiset?
On se kumm kun tällaistakaan ei saa täällä kysellä.
Annoin vielä yhden mhdollisuuden ennenkuin heitän turhakkeen tunkiolle.
McCainin golden longsit on parhaat ranut rasvakeittimeen, joten niitä. Turhakkeen esilämmitys 200c, ranut sisään ja 10min aikaa pakkauksen ohjeiden mukaan. Lopputulos ei maistu millekään. Päälle reilu kasa Aromattia että saa edes alas kurkusta.
Kommentit (4)
En tiedä itsekään. Rapeammat tulee kuin uunissa, mutta todella kuivat. En tiedä auttaisiko öljytilkan sekoittaminen jäätyneisiin ranuihin ennen fraijerointia.
Maku ihan jees kun suola ja grillimauste on hyvässä suhteessa.
Meneehän nämä kaljan kanssa itku kurkussa, mutta ei nämä ole lähelläkään sitä mitä rasvakeittimellä saa. Lähinnä surullinen plagiaatti.
Eli kukaan ei tiedä