mitä ruokaa voisi valmistaa kermaviilistä?
Kommentit (15)
Kastike uunilohelle, lisää puolikkaan sitruunaan mehu, tilliä ja vähän suolaa.
Mamman marjapiirakka
Dippikastike sipseille
Kermaviilikastike esim. kalapuikoille
Lihapullataikina
Kalapuikkojen kaveriksi, perunaa, sitruunaa
Voi sen syödä myös sellaisenaan, tai maustettua, kuten "tavallisen" viilin syö.
Tee sienisalaattia ja laita viili kastikkeeksi, tai muuhun salaattiin. Ei sitä ole vielä kiirettä käyttää, säilyy kylmässä pitkään yli päivämäärän. Olen käyttänyt 2 viikkoa yli päiväyksen eikä ole mennyt huonoksi.
Sitä rosollin vaaleanpunaista kastiketta.
Peltipiirakka, dippikastike, kakku johon menee hapanmaitotuotteita. Päiväyksestä riippumatta syötävää vielä pidemmän aikaa.
Jos huomenna on parasta ennen, se ei mene silloin vanhaksi, vaan voi käyttää vielä useita päiviä
Mitä turhia kikkailemaan, syö sellaisenaan.
Lisukekastike ruokaan tai dippi. Maustaminen.
Laita sekaan hiivaa, rusinoita ja valkosipulia. Sitten laitat uuniin viideksi minuutiksi. Hyvä tulee.
Paistinpannukakku. Vatkaa pari munaa kermaviilin kanssa, lisäät siihen jauhoja, ripaus suolaa ja sokeria ja voisulaa. Paista lättypannulla tai paistinpannulla.
Onko nuudeleita?