Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sokerin pilaantuminen

Vierailija
12.10.2025 |

Tyhjensin kesämökin, talvet kylmillään, ruokakaapin.  Tuon aina talveksi pois, nyt jäi suolaourkki, jossa vielä kelmukin päällä, en kesällä tarvinnut.  Kaapin perällä oli pieni lasipurkillinen hienoa sokeria,  uudempia o käytetty mutta purkin etiketistä, jotain lapista tuotua hilloa, muistan että se on ollu unohtuneena vuosia siellä

Mietin käytänkö ruokiin, leipomiseen vai heitän pois?  Kostunut kuitenkin klimpiksi.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
12.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä kysymys 

Vierailija
2/3 |
12.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sokerihan ei periaateessa pilaannu. Jos siellä on paakkuja, ne voi pilkkoa.

Ihan itsestä kiinni haluaako syödä vai ei, mutta ei se paakkuntuminen tarkoita että se olisi pilalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
12.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Metallikansi on ollut päällä mutta kosteutta kai kuitenkin päässyt.  Vaiko lämpötilan vaihtelu? Ei homettakaan mökillä pitäisi olla.

Nyt kirjoittaessani avasin purkin, kyllä sieltä lemahtaa tunkkanen haju. Noita hillopurkkeja jos käyttää kansissa tahtoo säilykkeen haju säilyä.  Jossain kurkku/punajuuripurkissa hyvinkin voimakkaana.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi kahdeksan