Ai että oli taas hyvää: leipää, oliiviöljyä ja suolaa
Tuli hyvä olo ja maistui tietenkin taivaalliselta.
Kommentit (23)
Vierailija kirjoitti:
Mitä leipää
No ruistaikaleipää. Vaaleaa, mutta ei vehnähöttöä. Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä leipää
No ruistaikaleipää. Vaaleaa, mutta ei vehnähöttöä. Ap
No hyi helvata. Oliiviöljyn ja suolan kera kuuluu syödä vaaleaa maalaisleipää.
Vierailija kirjoitti:
Verenpaineet kattoon
Jos jättää lisäsuolan pois niin ei ole pahaksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä leipää
No ruistaikaleipää. Vaaleaa, mutta ei vehnähöttöä. Ap
Pahan makuista leipää
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä leipää
No ruistaikaleipää. Vaaleaa, mutta ei vehnähöttöä. Ap
No hyi helvata. Oliiviöljyn ja suolan kera kuuluu syödä vaaleaa maalaisleipää.
Tuota..
Et ole maistanut taikarukiin kanssa. Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Verenpaineet kattoon
Jos jättää lisäsuolan pois niin ei ole pahaksi.
Tiedän. Viimeiset viisi kertaa olen syönyt ilman suolaa, mutta nyt oli pakko. Ap
Mulla oli tuoretta rieskaa ja oivariinia. Ei tarvinnut mitään muuta "lisä höystettä". Kyllä leipä on sitten hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä leipää
No ruistaikaleipää. Vaaleaa, mutta ei vehnähöttöä. Ap
No hyi helvata. Oliiviöljyn ja suolan kera kuuluu syödä vaaleaa maalaisleipää.
Tuota..
Et ole maistanut taikarukiin kanssa. Ap
Olen maistanut taikaruista ja se riittää. Se on taianomaisen pahaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä leipää
No ruistaikaleipää. Vaaleaa, mutta ei vehnähöttöä. Ap
No hyi helvata. Oliiviöljyn ja suolan kera kuuluu syödä vaaleaa maalaisleipää.
Tuota..
Et ole maistanut taikarukiin kanssa. Ap
Olen maistanut taikaruista ja se riittää. Se on taianomaisen pahaa.
Ja mitähän leipää mahdat yleensä syödä? Minä syön tavallista ruisleipää. Ap
Ai että oli taas hyvä mustikkamuffinssi.
Kyllä on mukavaa kun makuja on erilaisia. Täälläkin suositeltuja olen kokeillut monta kertaa. Ei jämähdä niihin yksiin ja samoihin. Mutta onneksi voi vielä päättää ihan itse mitä syö ja juo. Ps. Käytän suolaa, koska se tekee ruuasta paremman makuista ja ihminen sitä myös tarvitsee.
Ai että oli taaaass hyvää Reissumiestä sienisalaatin kanssa
Vierailija kirjoitti:
Ai että oli taas hyvä mustikkamuffinssi.
Uskon! Ap
Kyllä on hyvää jos laittaa suolalastuja kurkun tai tomaattien päälle, siihen vähän oliiviöljyä. Se on se ja sama mikä leipä alla
Vierailija kirjoitti:
Mulla oli tuoretta rieskaa ja oivariinia. Ei tarvinnut mitään muuta "lisä höystettä". Kyllä leipä on sitten hyvää.
Tuokin olisi kelvannut. Itsetehtyä? Ap
En vaan tajuu näitä avauksia, kun ei ole kyse kuin leivästä jonkun pirun öljyn ja suolan kanssa. Oliko edes merisuolaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mulla oli tuoretta rieskaa ja oivariinia. Ei tarvinnut mitään muuta "lisä höystettä". Kyllä leipä on sitten hyvää.
Tuokin olisi kelvannut. Itsetehtyä? Ap
Ennen tein, nykyään syön toisten tekemää...eli ihan leipomosta ostettu. Mitä oliiviöljyä käytät?
Vierailija kirjoitti:
Kyllä on hyvää jos laittaa suolalastuja kurkun tai tomaattien päälle, siihen vähän oliiviöljyä. Se on se ja sama mikä leipä alla
Olen tuon viestin kirjoittaja ja on muuten jännä ilmiö tämä makuaistin muutos, joka tullut minulle Ozempicin myötä.
Ennen söin leivän päällä hurjat määrät juustoa. Sitä ennen 6 viipaletta juustoa pahimpaan nälkään. Nyt saatan, siis kykenen, syömään yhden tai kaksi ohutta viipaletta leivän päällä. Jos yritän syödä enemmän, niin yhtäkkiä se juusto alkaa maistua happamalta maidolta. Se maistuu sellaiselta juistolta, miltä päiväksi pussiin pöydälle unohtunut juusto näyttää. En siis yleensä syö juustoa.
Verenpaineet kattoon