Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Toimin kuin palstan peruskäyttäjä ja kysyn täältä enkä googlaa. Miten tehdään munakas?

Vierailija
16.09.2025 |

Kertokaa parhaat vinkit.

Kommentit (25)

Vierailija
1/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi rikkoa munia ellei tee munakasta

Vierailija
2/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kerrota, kvg.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei kerrota, kvg.

Ehdit ensin...

Vierailija
4/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öööh ihmisjoukkio syö vielä munakasta. Röyh. Se on luolamiesten ruokaa.

Ööh

Odotan. Kohta saat varmasti pupan vasusta ja tekoälyhoopon vastauksen. 

Vierailija
5/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensin pitää löytää kana. 

Vierailija
6/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rikot munat kulhoon, hämmennä rakenne rikki (älä vatkaa), lisää vettä tai maitoa ruokalusikallinen munaa kohti + mausteet (suolaa, valkopippuria, mahdollisesti yrtit), laita pannulle voita tai öljyä, lisää munat, kuumenna, käännä, siinä se. Jos haluat lisukkeita (perunaa, makkaraa, sipulia tms.), paista niitä ensin hetki ja lisää sitten munaseos.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En monestikaan viitsi sotkea astioita. Rikon munat suoraan pannulle. Maustan. Joskus laitan mukaan vettä ja sekoitan. 

Ja ei kun paistan kypsäksi. 

Vierailija
8/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota muna käteen, oma tai kaverin, vispaa kunnes valkoinen neste tulee ulos. Muna käs!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannulle muna ja paista. Suolaa hieman. Tai vatkaa muna ja lisää ainesosia (mitä haluatkaan), mausteita. Valmista.

Vierailija
10/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita muna pannulle, kypsennä, riko muna, syö

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En monestikaan viitsi sotkea astioita. Rikon munat suoraan pannulle. Maustan. Joskus laitan mukaan vettä ja sekoitan. 

Ja ei kun paistan kypsäksi. 

Minä kerran rikoin munat suoraan pannulle, keltuaisen sijaan oli mustuainen.  

Vierailija
12/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Rikot munat kulhoon, hämmennä rakenne rikki (älä vatkaa), lisää vettä tai maitoa ruokalusikallinen munaa kohti + mausteet (suolaa, valkopippuria, mahdollisesti yrtit), laita pannulle voita tai öljyä, lisää munat, kuumenna, käännä, siinä se. Jos haluat lisukkeita (perunaa, makkaraa, sipulia tms.), paista niitä ensin hetki ja lisää sitten munaseos.

Hyvä ohje, ainoa minkä lisäisin, niin levy suht pienellä lämmöllä eli korkeintaan nelosella tai pienemmällä, eikä munakasta tule paistaa liian kuivaksi, eikä sekoitella sen paistuessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laita muna pannulle, kypsennä, riko muna, syö

Ei se oo munakas.

Vierailija
14/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laita muna pannulle, kypsennä, riko muna, syö

Elä noin tee, saat palovamman. Tiedän kokemuksesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En monestikaan viitsi sotkea astioita. Rikon munat suoraan pannulle. Maustan. Joskus laitan mukaan vettä ja sekoitan. 

Ja ei kun paistan kypsäksi. 

Minä kerran rikoin munat suoraan pannulle, keltuaisen sijaan oli mustuainen.  

Mulla oli kerran  kanan alkio, selvästi erottui.  En ole sen jälkeen pannuun rikkonut enkä leivonnassa suoraan kulhoon vaan ensin suomalaisiin.  Kerran oli verinen.

Vierailija
16/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En monestikaan viitsi sotkea astioita. Rikon munat suoraan pannulle. Maustan. Joskus laitan mukaan vettä ja sekoitan. 

Ja ei kun paistan kypsäksi. 

Minä kerran rikoin munat suoraan pannulle, keltuaisen sijaan oli mustuainen.  

Mulla oli kerran  kanan alkio, selvästi erottui.  En ole sen jälkeen pannuun rikkonut enkä leivonnassa suoraan kulhoon vaan ensin suomalaisiin.  Kerran oli verinen.

Sunday, bloody Sunday

Vierailija
17/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskista ensin voissa nakin palat, sitten sekoitat kulhoon rikotut munat, tilkka maitoa  ja suolaa.  Pläjäytä ruskistuneiden nakinpalojen päälle.  Kypsennä ja hotki menemään, mutta varo.  On niin hyvää että voi viedä kielen mukanaan persijeeseen.

Vierailija
18/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei kerrota, kvg.

No en vk. Olen tasa-arvoinen muiden palstakyselijöiden kanssa. Kertokaa te minulle.

Vierailija
19/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Rikot munat kulhoon, hämmennä rakenne rikki (älä vatkaa), lisää vettä tai maitoa ruokalusikallinen munaa kohti + mausteet (suolaa, valkopippuria, mahdollisesti yrtit), laita pannulle voita tai öljyä, lisää munat, kuumenna, käännä, siinä se. Jos haluat lisukkeita (perunaa, makkaraa, sipulia tms.), paista niitä ensin hetki ja lisää sitten munaseos.

 

Miksi kerrot tuolle idiootille?

Vierailija
20/25 |
16.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei kerrota, kvg.

No en vk. Olen tasa-arvoinen muiden palstakyselijöiden kanssa. Kertokaa te minulle.

 

Suksi vit tuun aivoton imbesilli.