Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Liemen suurustaminen

Vierailija
10.09.2025 |

Pitääkö esim. venhäjauhosuurusteen olla lähes taikinaa että se alkaa vaikuttamaan koostumukseen, koska lisäsin puoleen litraan lihalientä desin verran suurustetta johon olin sekoittanut 6 teelusikallista venhäjauhoja eikä näkynyt missään?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
10.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keititkö kunnolla?

Vierailija
2/6 |
10.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

6 tl on tosi vähän. 

Tai riippuu tietenkin onko kyse keitosta vai kastikkeesta, mutta jos kastikkeesta, niin määrä ois enemmänkin jotain 0,5 dl tuohon puoleen litraan. 

Toki sitä suurustetta ei saa sekoittaa taikinamaiseksi, koska silloin se ei sekoitu nesteeseen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
10.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suuruuteen koostumuksella ei ole mitään merkitystä vaan jauhon absoluuttisella määrällä suhteessa nesteen määrään. 

Vierailija
4/6 |
10.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Suuruuteen koostumuksella ei ole mitään merkitystä vaan jauhon absoluuttisella määrällä suhteessa nesteen määrään. 

 

Siis suurusteen

 

Vierailija
5/6 |
10.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyrkkisääntö noin litra nestettä ja desi jauhoja. Mutta tekemällä oppii.

Vierailija
6/6 |
10.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nyrkkisääntö noin litra nestettä ja desi jauhoja. Mutta tekemällä oppii.

Sillä tulee ainakin tarpeeksi sakeaa. Ei tosiaan pidä olla taikinamaista vaan pikemminkin velliä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi kaksi