Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Teetkö mielummin munakokkelin vai paistatko kananmunat sellaisenaan?

Vierailija
09.09.2025 |

Kokkeli on parempaa (kermaa siis lisäksi).

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sunny side up! Tai uppomuna. Keltuaisen pitää molemmissa olla juoksevaa.

Vierailija
2/8 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokkeloin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munat kokonaisina pannulle.

Vierailija
4/8 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään eniten paistetuista kananmunista, en siis jätä myöskään keltuaista löysäksi. Reilusti suolaa, pippuria ja paprikaa. Munakokkelikin on ihan ok. Omeleteista en pidä, jos siis tarkoitetaan sellaista puoliraakaa, yöks.

Vierailija
5/8 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yritän tehdä häränsilmän, mutta usein kokkeliksi menee...

Vierailija
6/8 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokkeli on ihan ok, mutta jotenkin sitä tuntuu sitten olevan pannulla ja lautasella vähemmän, kuin jos paistaisi

munat sellaisenaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sunny side up, kylmälle pannulle + hieman öljyä, ja suola ainoastaan keltuaisen päälle. Hyydytän munan, en koskaan paista niin pysyy mehukkaampana. 

Vierailija
8/8 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sellaisenaan tein. Kokkeli vaatii vatkausta ja vaahdotusta. Ehkä jonakin päivänä.