Onko punaisen, keltaisen ja vihreän paprikan maussa eroa teidän mielestä?
Kommentit (35)
Jonkin verran, vihreä on minusta näistä tunkkaisin, mutta keltainen vähän valju. Oranssi on minusta raikkain, mutta punainen täyteläisempi.
On mun mielestä. Keltainen paras,sit Punanen ja vikana vihreä. Tosin meillä tulee eniten ostettua punasta, en tiedä miksi. Ja nyt mulla kasvaa kasvihuoneessa paprikaa,en jaksa odottaa et muuttuu punasiks,niin poimin muutamat vihreänä. Enneku tulee liian kylmää. Tosin vielä siellä kasvaa paprikaa, katotaan millon otan ne vikat. Tänään poimin vielä n. 500g kurkkua. Nyt jää nähtäväksi vieläkö tulee kurkkua.
Vihreä ei ole jotenkin houkutteleva
Vierailija kirjoitti:
Vihreä ei ole jotenkin houkutteleva
mun mielestä vihreä on paras! Sitten keltainen ja viimeisenä punapaprika
Vihreää suositellaan johonkin thai-ruokiin omanlaisen makunsa takia. Muuten ei ole suosikkini.
Ei maussa, mutta keltainen on aina vähän vetisen tuntuinen kun leikkaa.
Vihreää on vaikea löytää, tai jos löytää se on järkyttävän kallista. Ostaisin mielelläni esim kiinalaisiin ruokiin.
Vierailija kirjoitti:
Vihreää on vaikea löytää, tai jos löytää se on järkyttävän kallista. Ostaisin mielelläni esim kiinalaisiin ruokiin.
Ei se täällä ole juuri ollu kalliimpaa
Vihreä on paras, mutta se pitää paistaa. Vihreä säilyttää koostumuksen hyvin aasialaisessa safkassa. Punainen pehmenee nopeasti ja sitä voi syödä raakana. Keltainen on mauton ja sitäkin voi syödä raakana.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vihreä ei ole jotenkin houkutteleva
mun mielestä vihreä on paras! Sitten keltainen ja viimeisenä punapaprika
Niin minustakin!
Punainen on mun makuun jotenkin liian mieto maultaan. Vihreä muistuttaa joskus jopa kesän herneitä.
Yllätyin lukemastani. Keltaisessa on enemmän C-vitamiinia kuin punaisessa. Keltainen on jotenkin miedomman makuinen, vihreästä en nyt muista mitä olisin lukenut. Mikä parasta, S-marketista ollaan saatu koko kesä kotimaista paprikaa, hyviä tuoreita ja meheviä olleet. Ei närästänyt ainakaan mua. Ainoa huono asia on, että sen saamiseksi joutuu matkustamaan julkisella ostoksille. Lähikaupasta kotimaista en ole ainakaan huomannut olevan. (kävelymatkan etäisyydellä)
Vihreä säilyy parhaiten, keltainen huonointen. Vihreässä on eniten makua keltaisessa vähiten. On myös oranssia paprikaa.
On eroa, nehän ovat sama hedelmä eri kypsyysasteella. Vihreässä vähiten hiilareita ja sen huomaa maussa. Minusta vihreä on paras, käytän sitä paljon ruoanlaitossa. Harmillisen vaikea löytää kaupasta.
Vihreä on raaka ja kitkerä, punainen kypsä ja mukavaa, keltainen on mieto ja ylikypsä.
Tietysti, vihreässä ei ole hirveästi makua, keltainen on raikas ja punaisessa on eniten makua.
Vierailija kirjoitti:
On eroa, nehän ovat sama hedelmä eri kypsyysasteella. Vihreässä vähiten hiilareita ja sen huomaa maussa. Minusta vihreä on paras, käytän sitä paljon ruoanlaitossa. Harmillisen vaikea löytää kaupasta.
tälleen syksyllä myydään monesti sellaisia kolmen setin pakkauksia, joissa on koko värisuora.
Minä en huomaisi makueroa sokkotestissä. Mutta kun laittaa erivärisiä paprikoita tarjottimelle, on kaunis asetelma.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On eroa, nehän ovat sama hedelmä eri kypsyysasteella. Vihreässä vähiten hiilareita ja sen huomaa maussa. Minusta vihreä on paras, käytän sitä paljon ruoanlaitossa. Harmillisen vaikea löytää kaupasta.
tälleen syksyllä myydään monesti sellaisia kolmen setin pakkauksia, joissa on koko värisuora.
Niin täälläkin, mutta kun haluaisin vain niitä vihreitä.
Hyvin vähän, mutta punaisen ravintoarvot on parhaat.