Mika on pizzan paalla hyva kostuke? laitan tomaattipyretta, mutta nyt on ruvennut tuntumaan, ettei tarttis niin vahvan makuista olla..
Kommentit (10)
sekoitan koko kastikkeen pannulla kerralla niin antaa hyvän maun.
Saa oliivit tai sipulit yms samalla, ainakin meillä lapset tykkää enemmän kuin kuivakkaasta pyreestä.
paistan ens jauhelihan tai broikkusuikaleet, mitä nyt laitankin, päälle tomaattimurskat ja mausteet, haudutan valmiin kastikkeen. Sitten vaan pohjan päälle ja vielä ananakset ja muut tarvikkeet. Tulee hyvä ja kosteaa.
joskus vaan maustan ja levitän pohjan päälle. Minusta tomaattimurskasta saa hyvän kostukkeen kunhan muistaa listätä siihen sokeria, muuten siinäkin on jonkinlainen väkevä sivumaku. Muina mausteina käytän yleensä mustapippuria, pitsamaustetta tai pelkkää oreganoa, valkosipulia ja suolaa.
Tietty makuja on monia:). Me laitetaan tomaattimurskaa joka ajetaan sauvasekoittimella tasaiseksi. Sekaan pippuria, valkosipulia, oreganoa,ketsuppia yms. milloin mitäkin ja joskus ihan sellasienaan.
Laittaisin porkkanasosetta. Pirkka luomuporkkanasose on vieläpä vuoden luomutuote. Helppoa porkkanasosetta pizzapohjiinkin.
Tulee tosi mehevä ja terveellisempikin pizza!
ym. sileän kastikkeen. Tomaattimurskaa sellaisenaan en ymmärrä, se on vetistä jossa on kökköjä seassa.
tomaattimurskaa. Mausta vähän esim. pippurilla, valkosipulilla, oliiviöljyllä ja sillä pyreellä.