Hyi että, tumma suklaa on pahaa!
Ostin jotain pirun kallista suklaata, jossa on 85 % kaakaota. Hyi kauhea! Jää syömättä. Ajattelin, että on samalla terveellistä. Mieluummin vähän ja harvoin, mutta hyvää.
Kommentit (5)
joskus maistoin suklaata jossa oli muistaakseni yli 90% kaakaota ja ei sitä yskimättä voinut syödä. Sellainen 65-70 % kaakaota on vielä hyvää, siis tällaiselle tummasta suklaasta pitävälle, sen yli menee jo kakistelun puolelle...
Kuinka moni teistä vastaajista on muuten ikinä maistanut suklaata jossa on 85% kaakaota??
Tykkään kyllä tummasta, paras mielestäni 65 prossanen.
Tai siis tietysti saat olla sitä mieltä.
Mutta minusta tummasuklaa on ihaninta. Ja jotkut Fasun siniset ja muut aivan karseita.
Ruuanlaitossa sitä tosin voi käyttää, mutta ei silloinkaan ilman runsasta laimentaista kermalla.