Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kun keittelette omppuhilloa, niin älkää polttako pohjaan

Vierailija
28.08.2025 |

Pienellä liekillä hauduttaen ja sekoitus pohjaa myöden 15-20 min välein.

Terv: Selviytyjäguru

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
28.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Asiapostaus!

Vierailija
2/6 |
28.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja mikäs kukas sinä olet meitä komentelemaan?  Ja miten tuohon sähköhellaan edes liekkiä saa.  Että nii, nyt kyllä mieleni pahoitin.  En sitten edes lähde omenavarkaisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
28.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puoliso kyseli paistonkestävää omenahilloa?

Sain selville, että perunajauhoilla tehdään paistonkestävää. Saa itse tehdä, kun en osaa arvioida määriä. Varmaan jotain kiisselireseptin tapaista tai himppu enemmän.

ap

Vierailija
4/6 |
28.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luonto on arvaamaton.

Viisi vuotta olen seurannut eräitä vanhoja talviomenapuita ja tänä vuonna, kas kummaa, niissä on runsaasti omenia, n. 10 kertaa enemmän kuin aiemmin.

Talviomenista saa parasta marmeladia. Vahinko että sen kulutus on niin vähäistä. Yksin joutuu syömään. Paahtoleivän päälle kaneliomenamarmeladia..nam. 

Vierailija
5/6 |
28.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaa suosittelen kun teette mannapuuroa .

Vierailija
6/6 |
28.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Omenavoi on parempaa.