Kun keittelette omppuhilloa, niin älkää polttako pohjaan
Pienellä liekillä hauduttaen ja sekoitus pohjaa myöden 15-20 min välein.
Terv: Selviytyjäguru
Kommentit (6)
Ja mikäs kukas sinä olet meitä komentelemaan? Ja miten tuohon sähköhellaan edes liekkiä saa. Että nii, nyt kyllä mieleni pahoitin. En sitten edes lähde omenavarkaisiin.
Puoliso kyseli paistonkestävää omenahilloa?
Sain selville, että perunajauhoilla tehdään paistonkestävää. Saa itse tehdä, kun en osaa arvioida määriä. Varmaan jotain kiisselireseptin tapaista tai himppu enemmän.
ap
Luonto on arvaamaton.
Viisi vuotta olen seurannut eräitä vanhoja talviomenapuita ja tänä vuonna, kas kummaa, niissä on runsaasti omenia, n. 10 kertaa enemmän kuin aiemmin.
Talviomenista saa parasta marmeladia. Vahinko että sen kulutus on niin vähäistä. Yksin joutuu syömään. Paahtoleivän päälle kaneliomenamarmeladia..nam.
Samaa suosittelen kun teette mannapuuroa .
Asiapostaus!