Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hölmö kysymys kanasuikaleista. Auttakaa miestä mäessä.

Vierailija
19.08.2025 |

Jos tekee keittoa ja laittaa suikaleet raakana sekaan. Riittääkö puolen tunnin keitto, vai kannattaisiko ne käristää ensin pannulla.

Toki siitäkin voi sanoa kumminpäin tulee parempaa. Käristämällä, vai pelkästään keittämällä?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
19.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista ensin ja lisää muuten valmiiseen keittoon sitten kypsänä.

Vierailija
2/8 |
19.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No, paistamalla ensin tulee parempia. Puolessa tunnissa toki hyvin suikaleet kypsyy keitossakin ilman paistoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
19.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

 Itse käytän pannun kautta. Varsinkin naturel versioissa on sellainen mähmä päällä joka palaa pannulla pois. 

Vierailija
4/8 |
19.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehdottomasti kannattaa ensin paistaa niihin vähän ruskistunut pinta, tulee paljon parempaa niin.

Vierailija
5/8 |
19.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä käytän teräskattilaa ja "ruskistan" kanasuikaleet ja sipulin siellä kattilan pohjalla ennenkuin lisään nesteen. Jos lisäät esim perunakuutioita tai porkkanaa niin kana on kypsää kun nekin on.

Vierailija
6/8 |
19.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käristäminen antaa makua ja ulkonäkökin paranee kun vähän ruskeaa pinnassa, muuten liian olmi...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
19.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se ruskistaminen antaa makua. Sanoisin, että ruskista kanasuikaleet ja sitten hauduta pitkään siinä keitossa. Suikaleiden paksuudesta riippuen ehkä puoli tuntia, ainakin. Kana vaatii pitkän kypsennysajan, jotta siitä tulisi mureaa.



Jos sulla kuitenkin on broilerinsuikaleita, se ei vaadi sen pidempää aikaa, kunhan on vaan läpikypsää. Muutaman kuukauden ikäisen broilerin liha on mureaa, mutta aikuisen kanan liha on vähän eri juttu.

Vierailija
8/8 |
19.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensin huuhdot sen liman tai marinadin pois, sitten paahdat kevyesti pannulla. Älä käristä!!